Nursel'in Mutfağı Sakızlı Tatlı Tarhana Pişisi Tarifi 28 Mayıs 2015 Seferihisar



28 Mayıs 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 28 Mayıs perşembe nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 28 Mayıs 2015 nurselin mutfağı Sakızlı Tarhana Pişisi  nasıl yapılır, 28 Mayıs 2015 nurselin mutfağı Sakızlı tatlı Tarhana Pişisi  tarifi, Sakızlı tatlı Tarhana Pişisi  malzemeleri, Sakızlı Tarhana Pişisi  nasıl pişirilir, Sakızlı tatlı Tarhana Pişisi   nasıl yapılır, nurselin mutfağı Sakızlı tatlı Tarhana Pişisi  , Nurselin mutfağı 28 mayıs perşembe yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 28.05.2015 Sakızlı Tarhana Pişisi  Tarifi,


Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Sakızlı Tatlı Tarhana Pişisi   tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..

SAKIZLI TATLI TARHANA PİŞİSİ

Malzemeler:

1 kilo un

2 su bardağı süt

10 g damla sakızı

1 tatlı kaşığı karanfil


Kızartmak İçin:

sıvı yağ


Hazırlanışı:

Damla sakızı ve karanfil havanda dövülerek toz haline getirilir. Tuz atılır. Sütü ilave edilir. Ortalama 1 kilo unla kulak memesi kıvamından yumuşak hamur yoğurulur. Ceviz büyüklüğünde bezeler alınır. Çay tabağı büyüklüğünde elde açılıp ortasından parmakla delinir. Bol yağda kızartılır ve sunuma alınır. 


NOT: hamur ilk yoğrulduğunda küçük parçalar alıp güneşte kurutun. Kuruyunca elekten geçirip tarhana elde edebilirsiniz.



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}