Nurselin Mutfağı Lor Kurabiyesi Tarifi 12 Mayıs 2015



12 Mayıs 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 12 Mayıs salı nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 12 Mayıs 2015 nurselin mutfağı Lor Kurabiyesi nasıl yapılır, 12 Mayıs 2015 nurselin mutfağı Lor Kurabiyesi tarifi, Lor Kurabiyesi malzemeleri, Lor Kurabiyesi nasıl pişirilir, Lor Kurabiyesi nasıl yapılır, nurselin mutfağı Simit, Nurselin mutfağı salı yemekleri, Nurselin Mutfağı  12.05.2015 Lor Kurabiyesi Tarifi


Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Lor Kurabiyesi tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..

LOR KURABİYESİ




Malzemeler:

 - 500 g lor peyniri. 

- 250 g tereyağı.

 - 2,5 su bardağı şeker.

 - 2 adet yumurta. 

- 4 su bardağı un.

 - 1 paket vanilya.
 - 1 paket kabartma tozu.

ÜZERİ İÇİN:

 - toz şeker. 


Hazırlanışı:
Oda sıcaklığında beklemiş olan tereyağı geniş bir kaba alınır. Toz şeker eklenir ve özleşene kadar yoğurulur. 1 tanesinin beyazı ayrılmak üzere 2 adet yumurta kırılır. Lor peyniri ufalanarak eklenir. Elenen kabartma tozu, vanilya ve un katılıp hamuru yoğurulur. Yağlanan elle ceviz büyüklüğünde bezeler elde edilip yuvarlanır. Önce ayrılan yumurta akına sonra toz şekere bulanıp üzerine yağlı kağıt serilen fırın tepsisine dizilir. 180 derecede önceden ısıtılan fırına verilir. 
Lor kurabiyeleri sunuma hazırdır.



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}