Nursel'in Mutfağı Leopar Poğaça Tarifi 16 Kasım 2015 Çay Saati



16 Kasım 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 16 Kasım Pazartesi nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 16 Kasım 2015 nurselin mutfağı Leopar Poğaça  nasıl yapılır, 16 Kasım nurselin mutfağı leopar poğaça tarifi, Leopar Poğaça malzemeleri, Leopar Poğaça nasıl pişirilir,Leopar Poğaça nasıl yapılır, nurselin mutfağı Leopar Poğaça Tarifi , Nurselin mutfağı 16 Kasım pazartesi yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 16.11.2015 Leopar Poğaça Tarifi, nurselin mutfağı çay saati



Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Leopar Poğaça tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle...

LEOPAR POĞAÇA

MALZEMELER
HAMURU İÇİN:

1 paket yaş maya
1,5 su bardağı süt 
1 yemek kaşığı toz şeker 
1 su bardağı sıvı yağ 
5 su bardağı un 

İÇ HARCI İÇİN:
200 gram beyaz peynir 
Bir tutam maydanoz 

ÜSTÜ İÇİN:
1 su bardağı pirinç unu
1 su bardağı su 
1 yemek kaşığı sıvı yağ 
Yarım paket kuru maya 
1 yemek kaşığı toz şeker 
1 tatlı kaşığı tuz

HAZIRLANIŞI
Yoğurma kabına maya, toz şeker ve ılık süt konup maya eriyene kadar karıştırılır. Ardından içine sıvı yağ ve un konup hamur yoğurulur. Hamur mayalanması için üzeri sarılarak yaklaşık yarım saat dinlendirilir. Maydanoz ince kıyılır ve ufalanmış peynirle karıştırılır. Mayalanan hamurdan cevizden biraz daha büyük parçalar koparılır. Hafif elle bastırılıp, içine peynirli harç konur ve yuvarlanır. Poğaçalar yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizilir. Üzerine sürmek için kuru maya, su, pirinç unu, su, tuz ve toz şeker karıştırılır. Bu karışım poğaçaların üzerine sürülür. Leopar poğaçalar önceden ısıtılmış fırında 180 derecede pişirilir.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}