Nursel'in Mutfağı Helle Çorbası Tarifi 2 Ekim 2015 Tokat



2 Ekim 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 2 Ekim cuma nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 2 Ekim 2015 nurselin mutfağı Helle Çorbası  nasıl yapılır, 2 Ekim nurselin mutfağı Helle Çorbası tarifi, Helle Çorbası  malzemeleri, Helle Çorbası nasıl pişirilir,Helle Çorbası nasıl yapılır, nurselin mutfağı Helle Çorbası Tarifi , Nurselin mutfağı 2 Ekim cuma yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 02.10.2015 Helle Çorbası Tarifi, nurselin mutfağı çay saati




Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Helle Çorbası tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle.


HELLE ÇORBASI

MALZEMELER

1 kangal sucuk
1 çay bardağı pirinç 
3 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı tereyağ 
Yarım çay bardağı sıvı yağ 
1 çay kaşığı toz kırmızı biber
1 tatlı kaşığı tuz

HAZIRLANIŞI
Pirinç yaklaşık 3 su bardağı suyla haşlanır. Sucuk küçük küçük doğranır. Tavaya alınarak kendi yağıyla biraz kavrulur. Tencereye tereyağı ve sıvı yağ alınarak ısıtılır. İçine un konur ve kavrulur. 3 bardak kadar sıcak su yavaş yavaş ilave edilir ve hızla karıştırılır. Ardından haşlanan pirinç suyuyla beraber tencereye katılır. Kaynayınca içine sucuklar, pul biber ve tuz atılır. Bu şekilde 10 dakika daha kaynatılıp ateşten alınır.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}