Nursel'in Mutfağı Alinazik Kebabı Tarifi 1 Ekim 2015 Gaziantep



1 Ekim 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 1 Ekim perşembe nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 1 Ekim 2015 nurselin mutfağı Alinazik Kebabı  nasıl yapılır, 1 Ekim nurselin mutfağı Alinazik Kebabı tarifi, Alinazik Kebabı  malzemeleri, Alinazik Kebabı nasıl pişirilir, Alinazik Kebabı nasıl yapılır, nurselin mutfağı Alinazik Kebabı Tarifi , Nurselin mutfağı 1 Ekim perşembe yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 01.10.2015 Alinazik Kebabı Tarifi, nurselin mutfağı çay saati



Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Alinazik Kebabı tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle.

ALİNAZİK KEBABI 

MALZEMELER
1 kilo kuzu kuşbaşı 
7-8 adet patlıcan 
Yarım su bardağı sıvı yağ 
3 diş sarımsak 
300 gr süzme yoğurt 
1 tatlı kaşığı karabiber 
1 tatlı kaşığı pul biber 
1 tatlı kaşığı tuz

HAZIRLANIŞI
Kuzu etleri sıvı yağda suyunu salıp çekinceye kadar kavrulur. Ardından içine pul biber, karabiber ve tuzu eklenir. Patlıcanlar közlenir. Kabukları soyulup ince ince doğranır. Sarımsaklar dövülerek yoğurda karıştırılır. Patlıcanlar üzerine sarımsaklı yoğurt dökülerek tavaya alınır ve ocakta karıştırılarak ısıtılır. Servis tabağına önce yoğurtlu patlıcan alınır. Üzerine de etler konularak servis edilir.



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}