18.10.2015 Ardanın Mutfağı Sarımsaklı Tavuk Kanatları Tarifi
10 adet tavuk kanadı
2 su bardağı un
1 yemek kaşığı sarımsak tozu
Tuz
Karabiber
3 adet yumurta beyazı
Tavuk kanatlarının üzerine kemiğe kadar 2-3 çizik atın.
Unu sarımsak tozu, tuz ve karabiber ile lezzetlendirin. Yumurta beyazlarını biraz üzerinde köpük oluncaya kadar çırpın.
Üzerine çizik attığınız tavukları önce una sonra yumurta beyazına bulayıp kızgın derin yağda kızartın ve servis edin.
Ballı Tane Hardallı Sos Malzemeleri
5 yemek kaşığı mayonez
2 yemek kaşığı taneli hardal
1 yemek kaşığı bal
5 yemek kaşığı mayonez
2 yemek kaşığı taneli hardal
1 yemek kaşığı bal
0 yorum:
Yorum Gönder