18.10.2015 Ardanın Mutfağı Fincan Kek Tarifi



Ardanın Mutfağı İzle 18 Ekim 2015 - Ardanın Mutfağı Tarifleri ,Ardanın Mutfağı 18 ekim 2015 son bölüm izle ,Ardanın Mutfağı 18.10.2015 son bölüm tarifleri, Ardanın Mutfağı İzle 18 ekim 2015 - 18.10.2015 Ardanın Mutfağı Tarifleri,Ardanın Mutfağı İzle 18 ekim pazar 2015






250 gr. bitter çikolata
250 gr. tereyağı
5 adet yumurta sarısı
3 adet yumurta
200 gr. toz şeker
80 gr. un
1 paket toz vanilya
1 su bardağı vişne
2 yemek kaşığı pudra şekeri

Bir tencerede tereyağı eritin ve kenara alıp çikolataları içerisine ekleyin. Çikolatalar eriyinceye kadar karıştırın ve bekletin.
Yumurtalar ve toz şekeri köpük kıvamına gelinceye kadar iyice çırpın. Ardından yağda erittiğiniz çikolata, un ve vanilyayı ekleyip karıştırın.
Ayrı bir kasede vişneleri pudra şekerine bulayıp kenara ayırın.
Yağladığınız fincanların içine çikolatalı kek harcını paylaştırın. 2-3 parmak boşluk kalmasına dikkat edin ki taşmasınlar. Üstlerine vişnelerden serpin.
200 derecede önceden ısıtılmış fırında 18-20 dakika pişirin ve sıcak servis edin.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}