Nursel'in Mutfağı Aya Köfteli Çorba Tarifi 28 Eylül 2015 Antakya



28 Eylül 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 28 Eylül pazartesi nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 28 Eylül 2015 nurselin mutfağı Aya Köfteli Çorba  nasıl yapılır, 28 Eylül nurselin mutfağı Aya Köfteli Çorba  tarifi, Aşur  malzemeleri, Aya Köfteli Çorba nasıl pişirilir, Aya Köfteli Çorba  nasıl yapılır, nurselin mutfağı Aya Köfteli Çorba  Tarifi , Nurselin mutfağı 28 Eylül pazartesi yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 28.09.2015 Aya Köfteli Çorba Tarifi, nurselin mutfağı antakya
nurselin mutfagi 28 eylül aya corbasi tarifi



Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Aya Köfteli Çorba tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..

AYA KÖFTELİ ÇORBA
MALZEMELER
Yarım kilo dana kıyma 
1 su bardağı pirinç 
2 yemek kaşığı domates salçası 
2 yemek kaşığı nar ekşisi
2 çay kaşığı karabiber 
1 tatlı kaşığı tuz 
KIZARTMAK İÇİN:
2 yemek kaşığı tereyağı

HAZIRLANIŞI
Yarım kilo dana kıyma 4 kez çektirilir. 1 su bardağı pirinç yıkanıp yaklaşık 1 litre suyla haşlanır. Kıyma karabiber ve tuz atılarak yoğurulur.
 Bir kapta domates salçası ve nar ekşisi karıştırılır. eller bu karışıma bulanarak kıymadan fındık büyüklüğünde parçalar koparılıp yuvarlanır. 
Küçük köfteler tere yağda kızartılır. Kızaran köfteler haşlanan ve suyuyla duran pirinç tenceresine atılır. Eğer su az gelirse istenilen ölçüde arttırılabilir. 
Çorba 5 dakika kadar kaynatılır.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}