Nursel'in Mutfağı Yoğurtlu Kebap Tarifi 13 Temmuz 2015 Kahramanmaraş



13 Temmuz 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 13 temmuz pazartesi nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 13 Temmuz 2015 nurselin mutfağı Yoğurtlu Kebap  nasıl yapılır, 13 Temmuz nurselin mutfağı Yoğurtlu Kebap tarifi, Yoğurtlu Kebap   malzemeleri, Yoğurtlu Kebap nasıl pişirilir, Yoğurtlu Kebap nasıl yapılır, nurselin mutfağı Yoğurtlu Kebap  Tarifi , Nurselin mutfağı 13 Temmuz pazartesi yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 13.07.2015 Yoğurtlu Kebap  Tarifi, nurselin mutfağı Kahramanmaraş

kebap tarifleri


Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Yoğurtlu Kebap tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle.

YOĞURTLU KEBAP

Malzemeler:
1,5 kilo orta yağlı dana kuzu
karışık kıyma
150 g kuyruk yağı
4 adet tırnak pide
250 g süzme yoğurt
3 diş sarımsak
1 tutam maydanoz
3 yemek kaşığı tereyağ
1 yemek kaşığı tuz
1 çay kaşığı pul biber

Hazırlanışı:
Karışık kıyma ve çekilmiş kuyruk yağı geniş bir kaba alınır. Tuz atılır ve özleşene kadar yoğurulur. Cevizden biraz küçük parçalar alınır. Yuvarlak ve yatsı olarak şekillendirilir. Özelliği mangalda pişirilmesidir fakat her yerde olmayacağı için ızgara tavada da pişirilebilir. 
Tırnak pideler kuşbaşı doğranır ve tereyağ eritilen tavada kavrularak sunum tabağına alınır. Üzerine pişen köfteler küçük parçalanarak dizilir. Hazırlanan sarımsaklı yoğurt konur. Kıyılan maydanoz ve serpilen pul biber ile sunuma alınır.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}