Nursel'in Mutfağı Peynirli Patlıcan Tarifi 16 Eylül 2015 Çanakkale



16 Eylül 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 16 Eylül çarşamba nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 16 Eylül 2015 nurselin mutfağı Peynirli Patlıcan  nasıl yapılır, 16 Eylül nurselin mutfağı Peynirli Patlıcan tarifi, Peynirli Patlıcan malzemeleri, Peynirli Patlıcan nasıl pişirilir, Peynirli Patlıcan nasıl yapılır, nurselin mutfağı Peynirli Patlıcan  Tarifi , Nurselin mutfağı 16 Eylül çarşamba yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 16.09.2015 Peynirli Patlıcan Tarifi, nurselin mutfağı çanakkale

patlican yemekleri


Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Peynirli Patlıcan tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle.

PEYNİRLİ PATLICAN

Malzemeler:
5 adet patlıcan 
250 gram tuzlu lor peyniri 
Yarım demet maydanoz 
2 adet yumurta 
1 çay kaşığı tuz
Kızartmak için:
Sıvı yağ

Hazırlanışı:
Lor peynirinin içine yarım demet maydanoz doğranarak ilave edilir. İçine 2 yumurta kırıldıktan sonra karıştırılır. Patlıcanlar alacalı soyulur ve halka halka kesilir. Her halkanın arası ayrılmayacak şekilde bıçakla ikiye bölünür. Lor peynirli harçtan patlıcanın açılan arasına konur. Patlıcanlar sıvı yağda kızartılarak servis edilir.



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}