7 Nisan 2015 Oktay Usta Yeşil Elma Samanyolu Kebabı Tarifi



yeşil elma 7.04.2015 tarifleri, yeşil elma tarifler, oktay usta , oktay usta tarifler, oktay usta izle, samanyolu oktay usta, oktay ustada bugün ne yapıldı, oktay usta kolay yemek tarifleri, oktay usta Samanyolu Kebabı tarifi, yeşil elma  Samanyolu Kebabı  nasıl yapılır,  Samanyolu Kebabı  malzeme listesi, Samanyolu Kebabı  tarifi,Samanyolu Kebabı  nasıl yapılır, Samanyolu Kebabı  nasıl yapılır, Samanyolu Kebabı  tarifi, yeşil elma bugün, 7 nisan 2015 salı yeşil elma tarifleri, 7 nisan 2015 salı oktay usta tarifleri





Hafta içi her gün muhteşem tariflerle ekrana gelen Yeşil Elma'nın tüm tarifleri yayınlandıktan hemen sonra burada.

SAMANYOLU KEBABI

Malzemeler:
500 gr bonfile
6 yeşil biber
4 diş sarımsak
1 kase domates sos
2 çorba kaşığı tereyağı
zeytinyağı
tuz
karabiber

Servisi İçin:
4 tırnak pide
1 kase yoğurt
4 patates
1 tutam maydanoz

Hazırlanışı:
Bonfile kibritten biraz  kalın doğranır.Tavaya biraz yağ ilave edilrek doğranan etler sotelenir.  Etler suyunu bırakıp çekene kadar pişirilir. Tereyağı ilave edilerek doğranmış biber ve sarımsak eklenir ve pişirmeye devam edilir. Üzerine domates sosu dökülür. Pişmesine yakın tuz ve karabiberini atılır.

Servisi için, patatesler kibrit şeklinde doğranarak kızartılır. Pideler küp küp doğranır ve fırına verilir. Servis tabağına doğranmış fırınlanmış pide koyulur. Üstüne çırpılmış yoğurt dökülür. Üstüne et koyulur. Onun da üzerine patates kızartması koyulur. Birkaç dal maydanoz ile süslenerek servis edilir.




PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}