Nursel'in Mutfağı Kayısı Tatlısı Tarifi 2 Temmuz 2015 Malatya



2 Temmuz 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 2 temmuz perşembe nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 2 Temmuz 2015 nurselin mutfağı Kayısı Tatlısı  nasıl yapılır, 2 Temmuz nurselin mutfağı Kayısı Tatlısı  tarifi, Kayısı Tatlısı   malzemeleri, Kayısı Tatlısı  nasıl pişirilir, Kayısı Tatlısı nasıl yapılır, nurselin mutfağı Kayısı Tatlısı Tarifi , Nurselin mutfağı 2 Temmuz perşembe yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 02.07.2015 Kayısı Tatlısı  Tarifi, nurselin mutfağı malatya



Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Kayısı Tatlısı tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle.

KAYISI TATLISI

Malzemeler:
1,5 kilo gün kurusu kayısı
2 yemek kaşığı tuzsuz tereyağı
3 su bardağı ceviz
2 bardak sıcak su

Hazırlanışı:
Gün kurusu kayısı yıkanır ve 4'e bölünerek doğranır. Tereyağı eritilen tencereye alınır ve kapağı kapatılıp yumuşayıncaya kadar pişirilir. 
Sunum tabağının üzerine çekilmiş ceviz serpilir. Pişen kayısılar yayılır. Üzerini kapanacak şekilde tekrar ceviz serpilir ve kalan kayısı konularak sunuma alınır.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}