2 Temmuz 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 2 temmuz perşembe nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 2 Temmuz 2015 nurselin mutfağı Kayısı Tatlısı nasıl yapılır, 2 Temmuz nurselin mutfağı Kayısı Tatlısı tarifi, Kayısı Tatlısı malzemeleri, Kayısı Tatlısı nasıl pişirilir, Kayısı Tatlısı nasıl yapılır, nurselin mutfağı Kayısı Tatlısı Tarifi , Nurselin mutfağı 2 Temmuz perşembe yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 02.07.2015 Kayısı Tatlısı Tarifi, nurselin mutfağı malatya
Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Kayısı Tatlısı tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle.
Malzemeler:
1,5 kilo gün kurusu kayısı
2 yemek kaşığı tuzsuz tereyağı
3 su bardağı ceviz
2 bardak sıcak su
Hazırlanışı:
Gün kurusu kayısı yıkanır ve 4'e bölünerek doğranır. Tereyağı eritilen tencereye alınır ve kapağı kapatılıp yumuşayıncaya kadar pişirilir.
Sunum tabağının üzerine çekilmiş ceviz serpilir. Pişen kayısılar yayılır. Üzerini kapanacak şekilde tekrar ceviz serpilir ve kalan kayısı konularak sunuma alınır.
KAYISI TATLISI
Malzemeler:
1,5 kilo gün kurusu kayısı
2 yemek kaşığı tuzsuz tereyağı
3 su bardağı ceviz
2 bardak sıcak su
Hazırlanışı:
Gün kurusu kayısı yıkanır ve 4'e bölünerek doğranır. Tereyağı eritilen tencereye alınır ve kapağı kapatılıp yumuşayıncaya kadar pişirilir.
Sunum tabağının üzerine çekilmiş ceviz serpilir. Pişen kayısılar yayılır. Üzerini kapanacak şekilde tekrar ceviz serpilir ve kalan kayısı konularak sunuma alınır.
0 yorum:
Yorum Gönder