Nursel'in Mutfağı Arapgir Kızartması Tarifi 2 Temmuz 2015 Malatya



2 Temmuz 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 2 temmuz perşembe nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 2 Temmuz 2015 nurselin mutfağı Arapgir Kızartması  nasıl yapılır, 2 Temmuz nurselin mutfağı Arapgir Kızartması  tarifi, Arapgir Kızartması   malzemeleri, Arapgir Kızartması  nasıl pişirilir, Arapgir Kızartması  nasıl yapılır, nurselin mutfağı Arapgir Kızartması Tarifi , Nurselin mutfağı 2 Temmuz perşembe yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 02.07.2015 Arapgir Kızartması  Tarifi, nurselin mutfağı malatya



Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Arapgir Kızartması tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle.

ARAPGİR KIZARTMASI

Malzemeler:
1,5 kilo kuzu incik
1 adet kuru soğan 
2 yemek kaşığı tereyağı
1 su bardağı yoğurt
1 yemek kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
Pul biber
Karabiber
Tuz
Sıcak su

Hazırlanışı:
Tencerenin dibine tereyağ bırakılır. Eriyince kuzu incik etleri 
Konur ve çevrilerek yüzeyi kızartılır. Rengi biraz dönünce rendelenen soğan bırakılır.
Derin bir kaba yoğurt konur. Biber ve domates salçaları bırakılır. Karabiberi, pulbiberi ve tuzu atılır. Sıcak su ile inceltilerek terbiyesi hazırlanır. 
Soğanları ölünce hazırlanan terbiye yavaş yavaş yemeğe bırakılır. Tuz atılır ve üzerine çıkacak kadar sıcak suyu verilir. En kısık ateşte pişirilmeye bırakılır. 


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}