Nursel'in Mutfağı Banik Köfte Tarifi 2 Temmuz 2015 Malatya



2 Temmuz 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 2 temmuz perşembe nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 2 Temmuz 2015 nurselin mutfağı Banik Köfte  nasıl yapılır, 2 Temmuz nurselin mutfağı Banik Köfte  tarifi, Banik Köfte   malzemeleri, Banik Köfte  nasıl pişirilir, Banik Köfte nasıl yapılır, nurselin mutfağı Banik Köfte Tarifi , Nurselin mutfağı 2 Temmuz perşembe yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 02.07.2015 Banik Köfte  Tarifi, nurselin mutfağı malatya




Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Banik Köfte tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle.







BANİK KÖFTE

Malzemeler:

Hazırlanışı:
İnce bulgur ve kıyma yoğurma kabına alınır. Salçaları bırakılır. Bol reyhan ufalanır. Rondoda çekilen soğan eklenir. Aktarlarda kolaylıkla bulabileceğiniz boy otu ve kuru köy biberi ilave edilir. Özleşene kadar yoğurulur. Özelliği su katılmadan sadecw etin ve soğanın suyu ile yoğurulmasıdır. Bütün malzeme birbirini iyicene tutunca ceviz büyüklüğünde parçalar alınır. Yuvarlak ve yatsı köfteler elde edilir ve kenarları düzlenerek tekerlek şekli verilir. Izgara tavasında hiç yağlanmadan kendi yağında pişirilir.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}