Nursel'in Mutfağı Altı Ezmeli Kebap Tarifi 16 Temmuz 2015 Gaziantep



16 Temmuz 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 16 temmuz perşembe nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 16 Temmuz 2015 nurselin mutfağı Altı Ezmeli Kebap  nasıl yapılır, 16 Temmuz nurselin mutfağı Altı Ezmeli Kebap tarifi, Altı Ezmeli Kebap  malzemeleri, Altı Ezmeli Kebap nasıl pişirilir, Altı Ezmeli Kebap nasıl yapılır, nurselin mutfağı Şöbiyet  Tarifi , Nurselin mutfağı 16 Temmuz perşembe yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 16.07.2015 Altı Ezmeli Kebap  Tarifi, nurselin mutfağı nazilli




 



Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Altı Ezmeli Kebap tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle.

ALTI EZMELİ KEBAP

Malzemeler:
1 kilo kuzu kıyma.
100 g kuyruk yağı.
1 tatlı kaşığı tuz.
2 kilo domates.
10 adet sivri biber.
1 tutam maydanoz.

HAZIRLANIŞI
Az yağlı olan kuzu kıymaya ve çekilmiş kuyruk yağına tuz atılır. Özleşene kadar yoğurulur. Portakal büyüklüğünde parça alınıp şişe geçirilir. Elinizi karbonat atılan suya batırıp eti şişe geçirirseniz et düşmeyecek ve dağılmayacaktır. Mangalda çevrilerek pişirilir.
Mangalda közlenen domateslerin kabukları alınır. Ezilerek karabiber ve tuzla harmanlanır. Sunum tabağına yayılır ve üzerine çok küçük doğranan sivri biberler serpilir. Pişip şişi çıkarılan etler dizilir. Mangalda közlenen biberlerle ve kıyılan maydanozla süslenerek sunuma alınır.
kebap tarifleri


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}