16 Temmuz 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 16 temmuz perşembe nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 16 Temmuz 2015 nurselin mutfağı Altı Ezmeli Kebap nasıl yapılır, 16 Temmuz nurselin mutfağı Altı Ezmeli Kebap tarifi, Altı Ezmeli Kebap malzemeleri, Altı Ezmeli Kebap nasıl pişirilir, Altı Ezmeli Kebap nasıl yapılır, nurselin mutfağı Şöbiyet Tarifi , Nurselin mutfağı 16 Temmuz perşembe yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 16.07.2015 Altı Ezmeli Kebap Tarifi, nurselin mutfağı nazilli
Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Altı Ezmeli Kebap tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle.
Malzemeler:
1 kilo kuzu kıyma.
100 g kuyruk yağı.
1 tatlı kaşığı tuz.
2 kilo domates.
10 adet sivri biber.
1 tutam maydanoz.
HAZIRLANIŞI
Az yağlı olan kuzu kıymaya ve çekilmiş kuyruk yağına tuz atılır. Özleşene kadar yoğurulur. Portakal büyüklüğünde parça alınıp şişe geçirilir. Elinizi karbonat atılan suya batırıp eti şişe geçirirseniz et düşmeyecek ve dağılmayacaktır. Mangalda çevrilerek pişirilir.
Mangalda közlenen domateslerin kabukları alınır. Ezilerek karabiber ve tuzla harmanlanır. Sunum tabağına yayılır ve üzerine çok küçük doğranan sivri biberler serpilir. Pişip şişi çıkarılan etler dizilir. Mangalda közlenen biberlerle ve kıyılan maydanozla süslenerek sunuma alınır.
ALTI EZMELİ KEBAP
Malzemeler:
1 kilo kuzu kıyma.
100 g kuyruk yağı.
1 tatlı kaşığı tuz.
2 kilo domates.
10 adet sivri biber.
1 tutam maydanoz.
HAZIRLANIŞI
Az yağlı olan kuzu kıymaya ve çekilmiş kuyruk yağına tuz atılır. Özleşene kadar yoğurulur. Portakal büyüklüğünde parça alınıp şişe geçirilir. Elinizi karbonat atılan suya batırıp eti şişe geçirirseniz et düşmeyecek ve dağılmayacaktır. Mangalda çevrilerek pişirilir.
Mangalda közlenen domateslerin kabukları alınır. Ezilerek karabiber ve tuzla harmanlanır. Sunum tabağına yayılır ve üzerine çok küçük doğranan sivri biberler serpilir. Pişip şişi çıkarılan etler dizilir. Mangalda közlenen biberlerle ve kıyılan maydanozla süslenerek sunuma alınır.
0 yorum:
Yorum Gönder