Nursel'in Mutfağı Orman Kebabı Tarifi 16 Haziran 2015 Bolu



16 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 16 Haziran salı nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 16 Haziran 2015 nurselin mutfağı Orman Kebabı   nasıl yapılır, 16 Haziran nurselin mutfağı Orman Kebabı   tarifi, Orman Kebabı   malzemeleri, Orman Kebabı   nasıl pişirilir, Orman Kebabı    nasıl yapılır, nurselin mutfağı Orman Kebabı  Tarifi , Nurselin mutfağı 16 Haziran salı yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 16.06.2015 Orman Kebabı Tarifi, nurselin mutfağı bolu



Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Orman Kebabı  tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..

ORMAN KEBABI

Malzemeler:

1 kilo kuzu kuşbaşı

750 g taze bezelye

1 adet kuru soğan
4 diş sarımsak

1 adet patates

2 adet havuç

3 adet sivri biber

3 adet domates

1 yemek kaşığı tereyağı
yarım çay bardağı sıvı yağ

1 yemek kaşığı domates salçası

1 yemek kaşığı biber salçası

1 çay kaşığı tuz

1 çay kaşığı pul biber

1 tatlı kaşığı karabiber

1 tatlı kaşığı kekik

2 bardak su


Hazırlanışı:

Kuşbaşı etler tencereye alınır. Suyunu salıp tekrar çekince sıvı yağ ve tereyağı bırakılır. Biraz iri doğranan soğanlar ve sarımsaklar eklenir. Rengi dönünce doğranan domatesler ilave edilir. Suyunu salınca salçaları bırakılır. Sivri biberler, patatesler, havuçlar ve bezelyeler de katılıp 2 bardak su eklenir. Tuzu, karabiberi, pul biberi ve kekiği atılıp Kısık ateşte pişirilmeye bırakılır.



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}