16 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 16 Haziran salı nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 16 Haziran 2015 nurselin mutfağı Cevizli Açma Tatlısı nasıl yapılır, 16 Haziran nurselin mutfağı Cevizli Açma Tatlısı tarifi, Cevizli Açma Tatlısı malzemeleri, Cevizli Açma Tatlısı nasıl pişirilir, Cevizli Açma Tatlısı nasıl yapılır, nurselin mutfağı Cevizli Açma Tatlısı Tarifi , Nurselin mutfağı 16 Haziran salı yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 16.06.2015 Cevizli Açma Tatlısı Tarifi, nurselin mutfağı bolu
Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Cevizli Açma Tatlısı tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..
Malzemeler:
Yarım paket yaş maya ılık su ile açılır. 1 yumurta kırılır. Tuz atılır. Sıvıyağ eklenir ve aldığı kadar unla kulak memesi kıvamında hamur yoğurulur.
CEVİZLİ AÇMA TATLISI
Malzemeler:
Hamuru için:
yarım paket yaş maya
1 adet yumurta
yarım çay bardağı sıvı yağ
aldığı kadar un
1 bardak ılık su
Açmak için:
3 yemek kaşığı tereyağ
1 çay bardağı sıvı yağ
İç harcı için:
2 su bardağı çekilmiş ceviz
Şerbeti için:
4 su bardağı şeker
4 bardak su
Hazırlanışı:
0 yorum:
Yorum Gönder