16 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 16 Haziran salı nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 16 Haziran 2015 nurselin mutfağı Yoğurtlu Bakla Çorbası nasıl yapılır, 16 Haziran nurselin mutfağı Yoğurtlu Bakla Çorbası tarifi, Yoğurtlu Bakla Çorbası malzemeleri, Yoğurtlu Bakla Çorbası nasıl pişirilir, Yoğurtlu Bakla Çorbası nasıl yapılır, nurselin mutfağı Yoğurtlu Bakla Çorbası Tarifi , Nurselin mutfağı 16 Haziran salı yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 16.06.2015 Yoğurtlu Bakla Çorbası Tarifi, nurselin mutfağı bolu
Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Yoğurtlu Bakla Çorbası tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..
Malzemeler:
1 kilo bakla
1,5 su bardağı un
250 gram süzme yoğurt
1 adet yumurta
1 yemek kaşığı tuz
3 diş sarımsak
yarım demet dereotu
Üzeri için:
2 yemek kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı kırmızı biber
Hazırlanışı:
Un bir kaba alınır. İçine yumurta kırılır ve yoğurt konur. Biraz su ile çırpılarak inceltilir ve terbiyesi hazırlanır.
Baklalar küçük küçük doğranır. Tuz ile ovulup 3-5 dakika bekletilir. Bol suda haşlanır. Bir taşım kaynayınca ısıyı dengelemek için suyundan bir kaç kepçe terbiyesine konur ve çırpılarak yavaş yavaş baklalar ile buluşturulur. Kaynayana kadar sürekli çırpılır. Tuzu atılır. Kaynadıktan 10 dakika sonra doğranan dereotu ve sarımsak bırakılır ve ocaktan alınır. Tereyağında yakılan kırmızı biber ile sunuma alınır
YOĞURTLU BAKLA ÇORBASI
Malzemeler:
1 kilo bakla
1,5 su bardağı un
250 gram süzme yoğurt
1 adet yumurta
1 yemek kaşığı tuz
3 diş sarımsak
yarım demet dereotu
Üzeri için:
2 yemek kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı kırmızı biber
Hazırlanışı:
Un bir kaba alınır. İçine yumurta kırılır ve yoğurt konur. Biraz su ile çırpılarak inceltilir ve terbiyesi hazırlanır.
Baklalar küçük küçük doğranır. Tuz ile ovulup 3-5 dakika bekletilir. Bol suda haşlanır. Bir taşım kaynayınca ısıyı dengelemek için suyundan bir kaç kepçe terbiyesine konur ve çırpılarak yavaş yavaş baklalar ile buluşturulur. Kaynayana kadar sürekli çırpılır. Tuzu atılır. Kaynadıktan 10 dakika sonra doğranan dereotu ve sarımsak bırakılır ve ocaktan alınır. Tereyağında yakılan kırmızı biber ile sunuma alınır
0 yorum:
Yorum Gönder