Nursel'in Mutfağı Armut Tatlısı Tarifi 24 Haziran 2015



24 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 24 Haziran çarşamba nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 24 Haziran 2015 nurselin mutfağı Armut Tatlısı  nasıl yapılır, 24 Haziran nurselin mutfağı Armut Tatlısı  tarifi, Armut Tatlısı  malzemeleri, Armut Tatlısı nasıl pişirilir, Armut Tatlısı nasıl yapılır, nurselin mutfağı Armut Tatlısı Tarifi , Nurselin mutfağı 24 Haziran çarşamba yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 24.06.2015 Armut Tatlısı Tarifi, nurselin mutfağı




Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Armut Tatlısı tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..

ARMUT TATLISI

Malzemeler:
12 adet armut
2 su bardağı şeker
4 adet karanfil
Yarım bardak su 

Üzeri için
Kaymak
Ceviz

Hazırlanışı:
Armutların alt kısımları tencerede düzgün durması için biraz kesilir ve İçi oyulur. Yıkanır ve sap kısımları üstte kalacak şekilde tencereye dizilir. Şeker ve yarım bardak su konup yumuşayana kadar ortalama 10 dakika haşlanır. Ocaktan alınıp, kaynarlığını atınca çekilmiş ceviz ve tarçınla hazırlanan harçla içleri doldurulur. Ağız tarafları altta kalacak şekilde fırın tepsisine dizilir. Armutların haşlama suyu ve toz şeker üzerine gezdirilir. Aralara kokusunu vermesi için karanfil atılır. 180 derecede fırına verilir. Fırından çıkınca kaymak ve ceviz ile servis edilir.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}