24 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 24 Haziran çarşamba nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 24 Haziran 2015 nurselin mutfağı Mısır Çorbası nasıl yapılır, 24 Haziran nurselin mutfağı Mısır Çorbası tarifi, Mısır Çorbası malzemeleri, Mısır Çorbası nasıl pişirilir, Mısır Çorbası nasıl yapılır, nurselin mutfağı Mısır Çorbası Tarifi , Nurselin mutfağı 24 Haziran çarşamba yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 24.06.2015 Mısır Çorbası Tarifi, nurselin mutfağı
Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Mısır Çorbası tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..
Malzemeler:
Yarım kilo haşlanmış mısır
2 su bardağı barbunya
1 kilo kemikli dana eti
1 adet kuru soğan
1 yemek kaşığı domates salçası
2 tatlı kaşığı sıvı yağ
Tuz
Toz biber
Hazırlanışı:
Bir gün önceden ıslatılan barbunya ve mısır tuz atılan bol suda haşlanır.
Ayrı bir yerde de bol suda kemikli eti haşlanır.
Küçük doğranan soğanlar sıvı yağ gezdirilen tencerede kavrulur. Tereyağ bırakılır. Tuz ve toz biber atılır. Salçası bırakılır. kemikli etler suyundan alınıp soğanla birlikte biraz kavrulur. Haşlanan barbunya ve mısırlar suyu ile birlikte üzerine bırakılır. Son olarak haşlanan etlerin suyu eklenir. Kaynadıktan sonra 10 dakika kadar pişirilip ocaktan alınır.
MISIR ÇORBASI
Malzemeler:
Yarım kilo haşlanmış mısır
2 su bardağı barbunya
1 kilo kemikli dana eti
1 adet kuru soğan
1 yemek kaşığı domates salçası
2 tatlı kaşığı sıvı yağ
Tuz
Toz biber
Hazırlanışı:
Bir gün önceden ıslatılan barbunya ve mısır tuz atılan bol suda haşlanır.
Ayrı bir yerde de bol suda kemikli eti haşlanır.
Küçük doğranan soğanlar sıvı yağ gezdirilen tencerede kavrulur. Tereyağ bırakılır. Tuz ve toz biber atılır. Salçası bırakılır. kemikli etler suyundan alınıp soğanla birlikte biraz kavrulur. Haşlanan barbunya ve mısırlar suyu ile birlikte üzerine bırakılır. Son olarak haşlanan etlerin suyu eklenir. Kaynadıktan sonra 10 dakika kadar pişirilip ocaktan alınır.
0 yorum:
Yorum Gönder