Nursel'in Mutfağı Yuva Kebabı Tarifi 24 Haziran 2015



24 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 24 Haziran çarşamba nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 24 Haziran 2015 nurselin mutfağı Yuva Kebabı  nasıl yapılır, 24 Haziran nurselin mutfağı Yuva Kebabı  tarifi, Yuva Kebabı  malzemeleri, Yuva Kebabı nasıl pişirilir, Yuva Kebabı nasıl yapılır, nurselin mutfağı Yuva Kebabı Tarifi , Nurselin mutfağı 24 Haziran çarşamba yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 24.06.2015 Yuva Kebabı Tarifi, nurselin mutfağı




Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Yuva Kebabı tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..

YUVA KEBABI

Malzemeler:

1 kilo dana kuşbaşı
kebap tarifleri1,5 kilo top patlıcan
4 adet domates
8 adet sivri biber
1 adet kuru soğan
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Karabiber
Toz biber
Tuz

Hazırlanışı:
Yağları alınan kuşbaşı etler bol suda haşlanır. 
Soğanlar çok küçük doğranır ve sıvı yağ gezdirilen tavada kavrulur. Rengi dönünce küçük doğranan sivri biberler ve suyundan alınan etleri eklenir. Doğranan domatesler katılıp, tuzu, karabiberi, pulbiberi atılır ve ocaktan alınır. 
Top patlıcanların baş kısımları kesilir, alacalı soyulur ve içleri oyularak bol yağda kızartılır. 
Kızaran patlıcanların içi kavrulan etli sebzeli harçla doldurulur. Fırın tepsisine dizilir ve üzerine et suyunda inceltilen salça gezdirilir. 180 derecede üzeri kızarana kadar ortalama 10 dakika pişirilip yanında beyaz pilavla servis edilir. 


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}