Gülenay ile Pasta-Börek tarifleri, stv Gülenay ile Pasta-Börek programı, 24 Haziran 2015 gülenay ile pasta börek tarifleri, 24 Haziran 2015 çarşamba gülenay ile pasta börek izle, Gülenay ile Pasta & Börek Paçanga Böreği Tarifi- 24 Haziran 2015, gülenay Paçanga Böreği tarifi,Gülenay ile Pasta & Börek Paçanga Böreği Tarifi- 24 Haziran 2015
Gülenay ile Pasta & Börek Paçanga Böreği Tarifi- 24 Haziran 2015
Malzemeler:
- 2 adet yufka
- 1 adet domates
- 1 adet yeşil biber
- 1 adet kırmızı biber
- 1 su bardağı rendelenmiş kaşar
- 1 su bardağı doğranmış pastırma
Kızartmak için:
- Ayçiçek yağı
Hazırlanışı:
Biberler ve domatesler yemeklik doğranır. Tavaya eklenen biraz yağda ilk önce biberler daha sonra domatesler eklenerek kavrulur.
Tezgaha serilen yufkalar altı parçaya bölünür, her parçanın geniş kısmına önce sotelenen domatesler üzerine pastırma ve kaşar eklenerek yanları kapatılıp rulo yapılır.Hazırlanan börekler kızgın yağda kızartılır.
Tezgaha serilen yufkalar altı parçaya bölünür, her parçanın geniş kısmına önce sotelenen domatesler üzerine pastırma ve kaşar eklenerek yanları kapatılıp rulo yapılır.Hazırlanan börekler kızgın yağda kızartılır.
0 yorum:
Yorum Gönder