Gülenay ile Pasta & Börek Porsiyonluk Güllaç Tarifi- 24 Haziran 2015



Gülenay ile Pasta-Börek tarifleri, stv Gülenay ile Pasta-Börek programı, 24 Haziran 2015 gülenay ile pasta börek tarifleri, 24 Haziran 2015 çarşamba gülenay ile pasta börek izle, Gülenay ile Pasta & Börek Porsiyonluk Güllaç Tarifi- 24 Haziran 2015, gülenay Porsiyonluk Güllaç tarifi,Gülenay ile Pasta & Börek Porsiyonluk Güllaç Tarifi- 24 Haziran 2015





Gülenay ile Pasta & Börek Porsiyonluk Güllaç Tarifi- 24 Haziran 2015


         Hazırlanışı: 
1 paket güllaç
1,5 litre süt
2 su bardağı şeker
2 parça kabuk tarçın

Üzeri için:
Çekilmiş ceviz
Fıstık
Fındık
Kiraz

Hazırlanışı:
Süt, şeker ve tarçın ocağa alınır ve şeker eriyene kadar ısıtılır.
Daha sonra şerbet ile güllaçlar ıslatılır ve içine ceviz, fındık, fıstık koyularak sarılır ve
tepsiye dizilir. Kalan şerbet üzerine gezdirilir. fıstık ve kirazla süslenir.



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}