Gülenay ile Pasta-Börek tarifleri, stv Gülenay ile Pasta-Börek programı, 24 Haziran 2015 gülenay ile pasta börek tarifleri, 24 Haziran 2015 çarşamba gülenay ile pasta börek izle, Gülenay ile Pasta & Börek Porsiyonluk Güllaç Tarifi- 24 Haziran 2015, gülenay Porsiyonluk Güllaç tarifi,Gülenay ile Pasta & Börek Porsiyonluk Güllaç Tarifi- 24 Haziran 2015
Gülenay ile Pasta & Börek Porsiyonluk Güllaç Tarifi- 24 Haziran 2015
Hazırlanışı:
1 paket güllaç
1,5 litre süt
2 su bardağı şeker
2 parça kabuk tarçın
Üzeri için:
Çekilmiş ceviz
Fıstık
Fındık
Kiraz
Hazırlanışı:
Süt, şeker ve tarçın ocağa alınır ve şeker eriyene kadar ısıtılır.
Daha sonra şerbet ile güllaçlar ıslatılır ve içine ceviz, fındık, fıstık koyularak sarılır ve
tepsiye dizilir. Kalan şerbet üzerine gezdirilir. fıstık ve kirazla süslenir.
0 yorum:
Yorum Gönder