Gülenay ile Pasta & Börek Hindistan Cevizli Şekerpare Tarifi- 25 Haziran 2015



Gülenay ile Pasta-Börek tarifleri, stv Gülenay ile Pasta-Börek programı, 25 Haziran 2015 gülenay ile pasta börek tarifleri, 25 Haziran 2015 perşembe gülenay ile pasta börek izle, Gülenay ile Pasta & Hindistan Cevizli Şekerpare Tarifi- 25 Haziran 2015, gülenay Hindistan Cevizli Şekerpare tarifi,Gülenay ile Pasta & Börek Hindistan Cevizli Şekerpare Tarifi- 25 Haziran 2015





Gülenay ile Pasta & Börek Hindistan Cevizli Şekerpare Tarifi- 25 Haziran 2015


Malzemeler:
 2 çay bardağı pudra şekeri
 2 yumurta
 2 çay bardağı sıvı yağ
 1 paket kabartma tozu
 Un
 Hindistan cevizi

Şerbet İçin:
 3 su bardağı su
 3 su bardağı şeker
 Yarım limon

Hazırlanışı:
Pudra şekeri, yumurta, sıvı yağ, kabartma tozu, un ve hindistan cevizi karıştırılarak hamur yoğurulur ve dinlenmeye bırakılır.
Şerbet için tencerede su ve şeker kaynamaya bırakılır. Biraz kaynadıktan sonra içerisine limon sıkılarak biraz daha kaynatılır ve ocaktan alınır. Dinlenen hamurdan parçalar alınarak yuvarlak şekil verilir ve 180 derece fırında pişirilir. Piştikten sonra üzerine şerbet dökülerek servis edilir.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}