Gülenay ile Pasta & Börek Çikolatalı Bülbül Yuvası Tarifi- 22 Haziran 2015



Gülenay ile Pasta-Börek tarifleri, stv Gülenay ile Pasta-Börek programı,pratik pasta tarifleri, kolay pasta börek tarifleri, 22 Haziran 2015 gülenay ile pasta börek tarifleri, 22 Haziran 2015 pazartesi gülenay ile pasta börek izle, Gülenay ile Pasta & Börek Çikolatalı Bülbül Yuvası Tarifi- 22 Haziran 2015, gülenay Çikolatalı Bülbül Yuvası tarifi






Gülenay ile Pasta & Börek Çikolatalı Bülbül Yuvası Tarifi- 22 Haziran 2015

Malzemeler:
50 gram kadayıf
80 gram bitter çikolata
80 gram sütlü çikolata
Fıstık tozu

Hazırlanışı:
Kadayıf elde küçük küçük doğranarak tavanın içerisinde yağsız olarak kavrulur. Daha sonra benmari usulü eritilen çikolata ile karıştırılır.Fincanların içi ıslatılarak çikolatalı içerisine çikolatalı kadayıf doldurulur ve buz dolabında soğuyarak çikolatanın donması sağlanır. Dolaptan çıktıktan sonra ters çevrilerek fincandan çıkarılır ve üzeri fıstık ile süslenir.




PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}