Gülenay ile Pasta & Börek Lorlu Ballı Baklava Tarifi- 22 Haziran 2015



Gülenay ile Pasta-Börek tarifleri, stv Gülenay ile Pasta-Börek programı,pratik pasta tarifleri, kolay pasta börek tarifleri, 22 Haziran 2015 gülenay ile pasta börek tarifleri, 22 Haziran 2015 pazartesi gülenay ile pasta börek izle, Gülenay ile Pasta & Börek Lorlu Ballı Baklava Tarifi- 22 Haziran 2015, gülenay Lorlu Ballı Baklava tarifi






Gülenay ile Pasta & Börek Lorlu Ballı Baklava Tarifi- 22 Haziran 2015


Malzemeler:
  • 1 paket baklava yufkası
  • 250 gr. lor peyniri
  • 1,5 bardak bal

Arası için:
  • 1 su bardağı eritilmiş tereyağı

  • Hazırlanışı:
 Her katına tereyağı sürülerek yufkaların yarısı  tepsiye yerleştirilir.Üzerine lor peyniri yayılarak tekrar yufkaların her katına yağ sürülerek yerleştirilir. Artan yağ baklavanın en üstüne gezdirilerek dilimlenir. 180 derece fırında üzeri hafif kızarana kadar pişirilir. Piştikten sonra üzerine bal dökülerek servis edilir.



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}