Nursel'in Mutfağı Abagannuş Tarifi 22 Haziran 2015 Adana



22 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 22 Haziran pazartesi nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 22 Haziran 2015 nurselin mutfağı Abagannuş  nasıl yapılır, 22 Haziran nurselin mutfağı Abagannuş  tarifi, Abagannuş  malzemeleri, Abagannuş nasıl pişirilir, Abugannuş  nasıl yapılır, nurselin mutfağı Abugannuş Tarifi , Nurselin mutfağı 22 Haziran pazartesi yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 22.06.2015 Abagannuş Tarifi, nurselin mutfağı adana




Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Abagannuş tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..

ABAGANNUŞ

Malzemeler:
 1 kilo patlıcan. 
 yarım kilo domates. 
 yarım kilo sivri biber. 
 4 adet kırmızı biber. 
 1 baş sarımsak. 
 yarım demet maydanoz. 
 yarım çay bardağı nar ekşisi. 
 yarım çay bardağı zeytinyağ. 
 1 tatlı kaşığı tuz.

Hazırlanışı:
Közlenip kabukları alınan sivri biberler, kırmızı biberler, domatesler ve patlıcanlar çok küçük doğranır. İçine yine çok küçük doğranan maydanozlar ve sarımsaklar ilave edilir. Tuzu atılır. Üzerine gezdirilen nar ekşisi ve zeytinyağı ile harmanlanarak sunuma alınır.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}