1 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 1 Haziran pazartesi nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 1 Haziran 2015 nurselin mutfağı Kuş Yuvası Kurabiye nasıl yapılır, 1 Haziran nurselin mutfağı Kuş Yuvası Kurabiye tarifi, Kuş Yuvası Kurabiye malzemeleri, Kuş Yuvası Kurabiye nasıl pişirilir, Kuş Yuvası Kurabiye nasıl yapılır, nurselin mutfağı Kuş Yuvası Kurabiye , Nurselin mutfağı 1 Haziran pazartesi yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 01.06.2015 Kuş Yuvası Kurabiye Tarifi, nurselin mutfağı çorum yemekleri
Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Kuş Yuvası Kurabiye tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle.
Malzemeler:
Üzeri için:
KUŞ YUVASI KURABİYE
Malzemeler:
125 g tereyağı
1 su bardağı mısır nişastası
1 su bardağı pudra şekeri
1 adet yumurta
2 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
aldığı kadar un
Üzeri için:
2 paket bitter çikolata
100 g leblebi
hindistan cevizi
Hazırlanışı:
Oda sıcaklığında olan tereyağ geniş bir kaba alınır. 1 su bardağından 1 mısır
nişastası ve pudra şekeri eklenir. 1 yumurta kırılır. Kakaosu, vanilyası ve
aldığı kadar unu eklenip hamuru yoğurulur. Üzerine yağlı kağıt serilen fırın
tepsisine sarımsak sıkacağı ile sıkılıp ortasına küçük bir kapağın arkası ile
bastırılarak havuzu oluşturulur. 180 derecede fırına verilir. - Benmari usulü
buharda çikolata eritilir. Leblebiler eriyen çikolatanın içine atılır. Tek tek
çıkarılıp bir tabağa dizilir ve dondurulur. Fırından çıkan kurabiyelerin
havuz kısımlarına hindistan cevizi serpilir. Çikolatalı leblebiler ile süslenip
sunuma alınır.
0 yorum:
Yorum Gönder