Nursel'in Mutfağı Kuş Yuvası Kurabiye Tarifi 1 Haziran 2015 Çorum



1 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 1 Haziran pazartesi nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 1 Haziran 2015 nurselin mutfağı Kuş Yuvası Kurabiye  nasıl yapılır, 1 Haziran nurselin mutfağı Kuş Yuvası Kurabiye  tarifi, Kuş Yuvası Kurabiye  malzemeleri, Kuş Yuvası Kurabiye nasıl pişirilir, Kuş Yuvası Kurabiye   nasıl yapılır, nurselin mutfağı Kuş Yuvası Kurabiye  , Nurselin mutfağı 1 Haziran pazartesi yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 01.06.2015 Kuş Yuvası Kurabiye  Tarifi, nurselin mutfağı çorum yemekleri




Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Kuş Yuvası Kurabiye   tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle.

KUŞ YUVASI KURABİYE

Malzemeler:
125 g tereyağı
1 su bardağı mısır nişastası
1 su bardağı pudra şekeri
1 adet yumurta
2 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
aldığı kadar un

Üzeri için:
2 paket bitter çikolata
100 g leblebi
hindistan cevizi

Hazırlanışı:
Oda sıcaklığında olan tereyağ geniş bir kaba alınır. 1 su bardağından 1 mısır nişastası ve pudra şekeri eklenir. 1 yumurta kırılır. Kakaosu, vanilyası ve aldığı kadar unu eklenip hamuru yoğurulur. Üzerine yağlı kağıt serilen fırın tepsisine sarımsak sıkacağı ile sıkılıp ortasına küçük bir kapağın arkası ile bastırılarak havuzu oluşturulur. 180 derecede fırına verilir. - Benmari usulü buharda çikolata eritilir. Leblebiler eriyen çikolatanın içine atılır. Tek tek çıkarılıp bir tabağa dizilir ve dondurulur. Fırından çıkan kurabiyelerin havuz kısımlarına hindistan cevizi serpilir. Çikolatalı leblebiler ile süslenip sunuma alınır.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}