Nursel'in Mutfağı Pirinç Salatası Tarifi 1 Haziran 2015 Çorum



1 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 1 Haziran pazartesi nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 1 Haziran 2015 nurselin mutfağı Pirinç Salatası  nasıl yapılır, 1 Haziran nurselin mutfağı Pirinç Salatası  tarifi, Pirinç Salatası  malzemeleri, Pirinç Salatası nasıl pişirilir, Pirinç Salatası   nasıl yapılır, nurselin mutfağı Pirinç Salatası  , Nurselin mutfağı 1 Haziran pazartesi yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 01.06.2015 Pirinç Salatası  Tarifi, nurselin mutfağı çorum yemekleri




Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Pirinç Salatası tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle.


PİRİNÇ SALATASI

Malzemeler:
 2 su bardağı pirinç. 
1,5 su bardağı bezelye. 
 yarım demet maydanoz. 
 yarım demet dereotu. 
 yarım demet taze soğan. 
 yarım demet taze nane. 
 2 yemek kaşığı tereyağ. 
 5-6 adet salatalık turşusu. 
 1 adet limon. 
 1 tatlı kaşığı tuz.

Hazırlanışı:
Tencereye tereyağ konur. Eriyince üzerine sıcak suda bekletilip süzülen pirinç bırakılır. Tuzu atılır ve kavrulur. Kavrulunca su eklenir ve pişirilip soğumaya bırakılır. 
Maydanoz, dereotu, turşu, taze nane ve soğan küçük küçük doğranıp geniş bir kaba alınır. Haşlanan bezelye ve soğuyan pilav ile harmanlanır. Limon sıkılır. Tuzu atılır ve sunuma alınır. 


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}