29 Mayıs 2015 Oktay Usta Yeşil Elma Fırın Sebzeli Pirzola Tarifi



yeşil elma 29.05.2015 tarifleri, yeşil elma tarifler, oktay usta , oktay usta tarifler, oktay usta izle, samanyolu oktay usta, oktay ustada bugün ne yapıldı, oktay usta kolay yemek tarifleri, oktay usta Fırın Sebzeli Pirzola tarifi, yeşil elma Fırın Sebzeli Pirzola nasıl yapılır,  Fırın Sebzeli Pirzola malzeme listesi,Fırın Sebzeli Pirzola tarifi, Fırın Sebzeli Pirzola nasıl yapılır, Fırın Sebzeli Pirzola nasıl yapılır,  Fırın Sebzeli Pirzola tarifi, yeşil elma bugün, 29 mayıs 2015 cuma yeşil elma tarifleri, 29 mayıs 2015 cuma oktay usta tarifler


Hafta içi her gün muhteşem tariflerle ekrana gelen Yeşil Elma'nın tüm tarifleri yayınlandıktan hemen sonra burada.

FIRIN SEBZELİ PİRZOLA

Malzemeler:
750 gr pirzola
1 paket mantar
2 patates
2 kabak
3 havuç
3 köy biberi
4 kırmızı biber
4 diş sarımsak
1 tutam taze biberiye
zeytinyağı
tuz
karabiber

Hazırlanışı:
Patates ve havuçları soyuyoruz. Biberleri ayıklıyoruz. Mantarı, biberi, patatesi, havucu, kabağı iri küp şeklinde doğruyoruz. Sarımsakları ve biberiyeleri doğruyoruz. Hepsini karıştırma kabına alıyoruz. Zeytinyağı, tuz ve karabiberi döküyoruz, harmanlıyoruz. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine sebzeleri koyup yayıyoruz. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişiriyoruz.

Pirzolaları, zeytinyağı döktüğümüz ızgara tavada kızartıyoruz. Fırın kabına pirzolaları alıyoruz. Üzerine tuz, karabiber ve biberiye koyuyoruz. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişiriyoruz.

Servis tabağına fırında pişmiş sebzeleri koyuyoruz. Üzerine de pirzolaları dizerek servis ediyoruz.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}