Sabah: Aç karnına 1 saat egzersiz yaptıktan sonra, 1 bardak (içine ayva kabukları eklenmiş) yasemin çayı.
Kahvaltıda: Saplarıyla birlikte limonlu maydanoz, küçük bir miktarda az tuzlu peynir ve 1 adet yeşil elma.
Öğle yemeğine kadar ayva kabukları ile kaynatılmış, iki bardak yasemin çayı içmeyi unutmayın. Çünkü bu çay yağ yakmanızı sağlamak ile birlikte açlık hissinizi bastıracaktır.
Ara öğün: Yarım ayva.
Öğle yemeği: Tam çavdar ekmeğine, yağsız kaşardan yapılmış bir tost ve roka, maydanoz, tere kısacası yağ yakma özelliği yüksek olan yeşilliklerden yapılmış bol limonlu ve yağsız bir salata.
Akşam yemeğine kadar, ara öğünlerde veya ne zaman acıkırsanız, bir kase yoğurdun içine 1 adet dilimlenmiş elma, 3 adet ceviz ve bolca tarçın koyun ve yiyin.
Akşam yemeği: 4 kaşık limonlu, yağsız kısır ve yağsız közlenmiş biber.
Ara öğün: 2 fincan ayva kabuklu yasemin çayı ve 3 adet gün kurusu.
0 yorum:
Yorum Gönder