31 Mart 2015 Nurselin Mutfağı Patatesli Tahinli Hamursuz Tarifi



31 mart 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 31 mart cuma nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 31 mart 2015 nurselin mutfağı Patatesli Tahinli Hamursuz nasıl yapılır, 31 mart 2015 nurselin mutfağı Patatesli Tahinli Hamursuz tarifi, Patatesli Tahinli Hamursuz malzemeleri, Patatesli Tahinli Hamursuz nasıl pişirilir, Patatesli Tahinli Hamursuz nasıl yapılır, nurselin mutfağı Isparta tarifleri,



Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Patatesli Tahinli Hamursuz tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..


PATATESLİ TAHİNLİ HAMURSUZ

Malzemeler:
1 adet patates
3 bardak un
1 paket kabartma tozu
1 fiske tuz
1 bardak su

İç Harcı İçin:
yarım bardak tahin
yarım bardak sıvı yağ

Üzeri İçin:
1 yumurta
susam

Hazırlanışı:
un, haşlanıp rendelenmiş patates,tuz ve su ile hamur yoğurularak beze yapılır. İç harcı için tahin ve sıvı yağ karıştırılır. Hazırlanan beze oklavayla açılarak üzerine iç harç gezdirilerek rulo yapılıp sarılır.rulonun üzerine tekrar tahinli karışım sürülerek rulo iki ucundan sarılarak ortada birleştirilir.sarılan rulo tekrar oklayayla tepisi büyüklüğünde açılır üzerine yumurta sarısı sürülerek susam ile süslenir.



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}