Kova Burcu Mart 2015 Aylık Yorum



kova burcu yorumları,kova burcu mart 2015 yorumları, mart 2015 kova burcu yorumları, kova burcu aşk yorumları, mart 2015 kova burcu aşk hayatı, 2015 mart kova burcu şanslı günler



Genel Yorum
5 Mart tarihi Başak burcundaki dolunayla aya adım atacağız. Bu dolunay özellikle finansal konularda etkili olacak. Bu dolunay elimizde olmadan kayıplar verdiğimiz, ilişkilerde aradığımızı bulamadığımız, sıkıldığımız meseleleri de gündeme getirecek.
13 Mart tarihinde Merkür finansal kazanç evinizde seyrine başlayacak. Merkür-Balık'ta hesaplarınızı çok daha iyi bilmek gerekecek. Fazla iyi niyet birilerine elinizin açık oluşu ve gelir-gider dengesini oturtamamak bu geçişi doğru değerlendirememek olur.
14 Mart-2 Ağustos tarihlerinde Satürn gerileme hareketi yaşanacak. Satürn dayanıklılık gücü verecek. Aralık ayından bu yana adım attığınız plan ve projeleri yeniden ele alacaksınız.
Çevre ilişkiler düzenlenecek ve kendi içinizi rahatlayacak.

17 Mart tarihinde Venüs yuva eviniz Boğa'da seyrine başlıyor. Bu seyirde aile içinde huzur olgusu çok önemli olacak. Problem çıkarıcı bir geçiş olmayacak.
20 Mart tarihinde tam güneş tutulması finans evimizde balık burcunda gerçekleşiyor. Hesabı şaşmamak gerekiyor.
21 Mart tarihinde güneş Koç burcunda seyrine başlayacak. Yakın çevre ilişkilerinde, iletişimde, haberleşmede, yolculukta hızlanma yaşanacak. Farklı bir çevreye yerleşme ihtiyacı doğacak. Kendi hayatınızın kontrolünü kendiniz kurmak isteyeceksiniz. Bilmediğiniz yola değil planladığınız yola girmeniz önemlidir.
31 Mart tarihinde Mars-Boğa burcu geçişi yaşanacak. Venüs Boğa destek olduğu için bir değişim, yeni bir yere taşınmak ya da bulunduğunuz yeri restore etmek söz konusu olabilir. Evli olanlar eşlerin birbirine saygıyı ve sevgiyi önde tutmaya çalıştıkları bir dönem yaşayacaklar.

Aşk
2-8 Mart: 3 Mart tarihindeki önemli görünüm, olumlu değişimlerin, yeniliklerin hayatımıza dahil olacağını işaret eden bir enerji. İlişkimiz yoksa hayatımıza girecek olan insanla bir yerde bir şekilde karşılaşabiliriz. Bu görünüm de, farkındalığı yüksek Kovalara beklentilerine yönelik bir aşkı müjdeliyor.
4 Mart tarihindeki görünüm, hem ailevi hem ilişki, hem eğitim hayatınız hem de yakın çevrenizle alakalı konularda yaşanabilecek hızlı gelişmelerin ve kararların işaretidir. İletişim-yakın çevre- hayata bakış açınız- inancınız ile alakalı her konuda yenilikten yanasınız.
5 Mart tarihinde aşkta ışıldıyorsunuz. Güzelliğinizi, cesaretinizi, farklılığınızı öne sürmek arzusu duyabilirsiniz. 
9-15 Mart: 10 Mart tarihindeki görünüm, bir ilişkinin başlaması, devam eden ilişkinin güçlenmesi yönünde gayet olumludur. İletişimin önemi büyük. Kendinizden emin bir şekilde söylediğiniz her sözcük karşı cinsin size yönelmesini sağlayabilir. Karşı cins üzerinde etkiniz gayet olumlu. Bu tarihte, ilişkilerin internet ortamında, arkadaş çevresinde, iş ortamında birdenbire başlaması gayet kolay olur. 13 Mart tarihindeki Merkür-Balık burcu geçişi, aşk evinizin yöneticisi olması sebebiyle, aşka bakış açınız, aşkın hayatınızdaki önemi üzerine düşünmenin de belirtecidir.
16-22 Mart : 17 Mart itibariyle Boğa burcunda seyrini sürdürecek Venüs huzurlu ve güvenli bir yaşam sürebilme, ailevi ilişkileri düzenleme, yaşadığınız yeri güzelleştirme, maddi-manevi anlamda güçlenme arzusu duyduğumuz zaman dilimidir. Eğer ailevi konularda sorunlar varsa, bu süreçte birbirinize karşı ılımlı şekilde yaklaşmak, birçok meselenin çözümlenmesini sağlar. Bu dönemde evlenmek isteyenler, evini yenilemekten yana olanlar, yatırım yapmak isteyenler, karar vermeden önce hesabınızı çok iyi yapınız.
23-31 Mart: 25 Mart tarihindeki Güneş-Satürn görünümü ilişkiler açısından da önem taşıyor. Partnerinizle aranızdaki meseleleri dürüstçe, samimi bir şekilde konuşmanızda yarar var. Tabii ki başkalarına göre değil, sizin aranızdaki sevgi birliğine göre değerlendirmek lazım. Birileri konuşur veya farklı şekilde iletir. Birbirinize karşı sorumluluk çerçevesinde hareket ederseniz gayet olumlu olur.

Kariyer
2-8 Mart: 2 Mart tarihinde, dışarıda ve evimizdeki iletişimin önemi bir hayli büyük. Bir yandan uzaklara açılmak, hiçbir şey düşünmeden yaşamak, canlanmak istiyoruz. Yenilik anlamındaki işlerimize, insanlarla olan ilişkimize, bilgimizi yaymaya, kendimizi göstermeye hevesliyiz. Biz geleceğimizi düşünmeliyiz. Çünkü görünen o ki, ne kadar dışa açılırsak o kadar insanların dikkatini yaptığımız işe, kendimize çekebiliriz.
9-15 Mart: 11 Mart tarihindeki görünüm, sosyal gruplar içindeki liderlik gücünüzün işaretçisidir. Bir projenin başında yer alabilirsiniz. Yeni bir işe adım atabilirsiniz. Sosyal çevreniz değişir. Yeni arkadaşlar edinirsiniz. Rutin bir iş yerine, hareketli bir iş ve meslek seçiminde bulunabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz bir değişim için start verebilirsiniz. Ancak bu enerjinin dikkat edilmesi gereken gölgeli yanları da vardır. Düşünmeden kararlar vermek, tartışmalara girmek, etrafınızla bağınızı çabucak koparmak ve aniden yeni bir yere taşınmak gibi.
16-22 Mart: 17 Mart tarihinde, önceden düşündüğümüz işlerimizi bitirebiliriz. Ev veya büro satın alma, kiralama, gibi konularda iyice düşünelim. Fiyatlara ve şartlara bakalım. Önemli olan uzun vadeli düşünmektir. 20 Mart tarihindeki Tam Güneş Tutulması Balık burcunda gerçekleşecek. İkili ilişkimizde ve çalışma hayatımızla ilgili konularda kazanç anlamındaki işlerin dikkatlice gözden geçirilmesi önem taşıyor. Yaptığımız işin, bize verdiği haz kadar, kazanç getirici oluşu da önemli tabii ki.
23-31 Mart: 25 Mart tarihindeki Güneş-Satürn görünümü, ilerisi adına hedeflerin belirlenmesi ve girişimlerde bulunulması yönünde kıymet taşıyor. Ancak bu girişimlerin, planların, projelerin çok titizlikle, kurallara, kanunlara uygun şekilde yapılmasında yarar var. Bugün yapılacak görüşmeler, halledilecek işler, her türlü noktanın dikkatlice ele alınması halinde başarıyla sonuçlanır. Ortaklaşa yürütülecek işlerde, kiminle görüşürseniz mutlaka şartlar üzerinde birlikte konuşmakta, anlaşmakta yarar var. Trafik kurallarına uyalım lütfen.

Para
2-8 Mart: 6 Mart tarihindeki Dolunay, borç ve alacaklarınız, finansal ve manevi kazanımlarınız, giderleriniz, bütçenizin tanzimiyle ilgili her mevzuda dikkatli olmanız gerektiğinin göstergesidir. Dolunay zamanları bir bitiş ve sonuç alma zamanıdır. Ekilenlerin toplanma vaktidir. Yani hasat mevsimidir.
9-15 Mart: 13 Mart tarihindeki Merkür-Balık burcu geçişi, parasal kazançlarınız başta olmak üzere parayı harcama şeklinizle de yakından ilgilidir. Dikkat etmemiz gereken konu, neye yatırım yaptığımızı, neye para harcadığımızı bilmektir.
16-22 Mart: 16 Mart tarihinde maddi konularda tabii ki bilinçli düşünmek gerekiyor. Getirisi, götürüsüyle bir işi değerlendirmek lazım. Artık öylesine projeler içinde olamayız. Ciddi anlamda kendimizi, işimizi, sosyal ilişkilerimizi düzenlemek, dikkat etmek gerekiyor. Birileri ne kadar yeterli olup olmadığımızı sınayabilir, test edebilir. Şimdi para kazanmak için daha istikrarlı daha sağlam planlamalara ihtiyacımız olacak. Paramızı harcarken daha dikkatli olalım.
23-31 Mart: 24 Mart tarihinde, Venüs-Neptün görünümü, hedefimize ulaşmadaki kararlılığımızın bize maddi ve manevi güç kazandıracağını işaret ediyor. Kişi kendi dünyasında sağlam bir hedef üzerinde kararlı bir şekilde ilerlediğinde, aslında ne kadar güçlü olduğunun farkına varıyor. İşte bu görünüm hem değerli olanı korumanızı hem de ideallerinize sıkı sıkıya yapışmanızı sağlıyor. Hayallerinizin uzakta değil, bir adım ötenizde durduğunu, isterseniz en doğru adımı atabileceğinizi işaret ediyor.
Mart ayı astroloji takviminiz
Pozitif enerjili günler: 7-8-12-13-17-21-25
Zayıf enerjili günler: 2-3-10-11-23-29-30
Aşkta en şanslı günler: 25
Parasal açıdan şanslı günler: 19

Yeniay: 16-17-18
Dolunay : 2-3-4-29-30-31

PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}