Oğlak Burcu Mart 2015 Aylık Yorum



oğlak burcu yorumları, oğlak burcu mart 2015 yorumları, mart 2015 oğlak burcu yorumları, oğlak burcu aşk yorumları, mart 2015 oğlak burcu aşk hayatı, 2015 mart oğlak burcu şanslı günler



Genel Yorum
5 Mart tarihinde Başak burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunay uzakları işaret edecek. Sıkı çalışarak, kendimizi restore ederek doğru ve düzgün işler yapmak isterken, gerçekten huzur bulacağımız şeyleri yapabilmek için moral gücümüzü yüksek tutmamız gerekiyor.
13 Mart tarihinde Merkür balık burcunda seyrine başladığında bir çok şeyi daha ılımlı ele almanız anlamına geliyor. Her şeyin geri planda bir hazırlık döneminin olduğuna da işaret eder.
14 Mart-2 Ağustos tarihleri arasında yöneticiniz Satürn iki ayrı burçta gerileyecek. İlk bölümü Yay'da olacak. Oğlaklar pek dışarı yansıtmasalar da iç dünyalarında bir çok meseleyi geri planda Satürn geri hareketinde tekrar gözden geçirecekler. Biraz bakış açılarını, ne beklediklerini, umutlarını, etrafındakilerle olan meselelerini bir yana koyarak bakacaklar, gözden geçirecekler.
İç dünyalarındaki moral ve motivasyonlarını tazeleyecekler.

17 Mart tarihinde Venüs-Boğa geçişi olacak. Aşkı getirecek. Sağlam ve uzun vadeli bir aşk olması söz konusu.
20 Mart tarihinde tam güneş tutulması balık burcunda, aşk hayatımızla ilgili olan alanda meydana gelecek. Finansal anlamda da destek görülmesini isteyecek, hayalleri süsleyen bir aşkın isteği içerisinde olacağız. Ailevi hayatın önemi vurgulanacak. Bir yanımız tatlı rehavet duygusu içindeyken, en çok aktif olduğumuz alan evimiz olacak.
21 Mart tarihinde güneş Koç burcunda seyrine başlayacak. Bu yeni bir bahar döngüsü olacak. Hesabınızı bilmenizde fayda var. Refleks hareketler aile içinde sıkıntı yaratabilir.
31 Mart tarihinde Mars-Boğa burcu geçişi başlayacak. Aşkın güzel yanları ile birlikte dayanıklılık ve güç Oğlak'larla olacak.
Aşk
2-8 Mart arası: 2 Mart tarihindeki görünümde bizi bir şeylerin hareketlendirdiğini fark edeceğiz. Ben de önemliyim diyeceğiz. Yaşama hevesimiz gayet yüksek. Kendimize dönük olacağız.
4 Mart tarihindeki görünüm, ev-aile-yerleşim-büyüklerinizle olan ilişkiniz-aynı evi paylaştığınız kişilerle olan paylaşımlarınız anlamında önemlidir. Kişi böyle bir etki altında son derece hızlı ve heyecanlı bir biçimde değişimler yaşayabilir. Yerleşim alanını değiştirebilir, aile kurabilir veya yuvasından ayrılabilir, iş hayatıyla ilgili yeniliğe kalkışabilir, üzerindeki tüm baskılardan uzak durmak isteyebilir, yaşamıyla ilgili konularda radikal kararlar verebilir.
9-15 Mart arası: 11 Mart tarihindeki Mars-Uranüs kavuşumu başka bir eve taşınmak, satın almak veya oturduğunuz yerle ilgili bir değişimin işaretçisidir. Ancak bu olumlu değişimlerin yanı sıra aile içi ilişkilerde tartışmalara da neden olabilir. Bir anda eski bir mesele veya yeni gelişen bir olay, kavgaya neden olabilir. Tartışma uzar da uzar.Eş-anne-baba-çocuklar arasında yaşanabilecek gerginlikten kaçınmakta yarar var.
16-22 Mart arası: 17 Mart tarihinde Boğa burcunda ilerleyecek Venüs, aşkta güven, huzur ve mutluluk gibi ilkeleri önemsediğimiz zaman dilimidir. Güzelliklere düşkün olacağız. Keyifli yaşamak isteyeceğiz. İlerisi adına düşüneceğiz. Gelir geçer aşklardan uzak duracağız. Bir yuva kurmak, evlenmek, aile olmak isteyeceğiz. Hedeflerimizi gözden geçireceğiz. İş ilişkilerimizi gözden geçireceğiz. Hem sıkı çalışacağız hem de hakkımız olanı isteyeceğiz. Sağlam kararlar alarak güçlenmek, yeteneklerinizi değerlendirmek, varsa çocuklarınızla alakalı meseleler üzerine eğilmek, dönemin etkileri arasında yer alıyor.
23-31 Mart arası: 24 Mart tarihinde, Venüs-Neptün görünümü, sizleri rahatlatıcı, güven duygusuyla sarıp sarmalayıcı, ideallerinize sahip çıkmanızı destekleyicidir. Dışarıda aradığınız gücü, kendi içinizde bulabilmenizde yardımcıdır. Zor deneyimlerin yarattığı endişeleri gidermenizde size fırsatlar sunabilir. 31 Mart tarihinde Mars-Boğa burcunda geçişine başlayacak.
Kariyer
2-8 Mart: 2 Mart tarihinde, iş hayatımız ve sorumluluklarımız bizi yorduğunda, dış dünya ile aramızdaki sınırı koruyacağız. İçimizde ne kadar gergin olsak da, iş hayatında gerekli kişi ve gereken durumlarda geleceğimizi düşünerek dengeli hareket etmemiz yerinde olur.
5 Mart tarihinde, her işin altından kalkabilirsiniz. Tutkularınız sizi yönlendiriyor. İhtirasınız gayet yüksek. Ancak başarısızlığa bir an bile tahammülünüz yok.
6 Mart tarihindeki Dolunay, eğitim hayatınız başta olmak üzere, mesleki ihtisas konularında, yayıncılık alanında, bulunduğunuz konumdaki yerinizi belirlemeniz adına yaşayabileceğiniz deneyimleri göstermektedir.
9-15 Mart: 13 Mart tarihinde Merkür-Balık burcu geçişi, çalışma hayatınız, sağlık, yurtdışı, eğitim, ihtisas, tayin terfi, inanç ve hayata bakış açınızla da birebir ilgilidir. Hayali düşünmeye, ayrıntıları gözden kaçırmaya neden olur. Biz akıllı olalım. Bu süreçte çalışma hayatımızı da ele alalım.
16-22 Mart: 16 Mart tarihinde ruhumuza iyi gelen, kafamızı rahatlatan, güzel duygular hissetmemizi sağlayan iletişimin bizim için önemi büyük. Yakın çevremizde bulunan kişilerle duygusal temasımız bir hayli yüksek olacak. Aslında bütün bunlar tabii ki iyi. Fakat içimizde bir yerlerde hala bizi kaygılandıran, duygularımızı sınırlayan ve bizi kısıtlayan düşünceler yüzünden tatmin olamıyoruz. Bugüne dek yaşadıklarımızın üzerimizdeki izleri için kendimize zaman tanımamız gerekiyor.
23-31 Mart: 31 Mart tarihinde Merkür-Koç burcunda seyrine başlıyor. Güneş de bu bölgede ilerliyor. Bizler de, yuvamız içerisinde fikirlerimizi bir hayli aktif ve ateşli bir şekilde ifade etmek istiyoruz. İstiyoruz da, bunun ayarını bilmek gerekiyor.
Para
2-8 Mart: 3 Mart tarihindeki görünüm, bir yanıyla finansal anlamdaki gelişim, yenilik ve fırsatların işaretçisi olurken, diğer yanıyla da ev içinde, ailevi konularda, yerleşim yerinizle alakalı değişimlerin 2018 yılına kadar tamamlanacağını gösteriyor. Yeni ortaklıklar, kazanımlar, destekler sayesinde büyümekte olduğunuzu, gelişeceğinizi, canlanacağınızı söylüyor. Elinize geçeni veya geçecek olanı değerlendirmeniz için size destek veriyor.
9-15 Mart: Maddi konularda ev veya farklı bir yatırım düşünüyorsanız piyasanın durumuna, faiz oranlarına, yatırım yapmak istediğiniz alana göre bilgi sahibi olmanızda yarar var. Enerjiler bir hayli aktif edici gözükse de, biz yine bastığımız yeri bilelim.
16-22 Mart: 20 Mart tarihinde Balık burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması, başkalarıyla olan her türlü maddi ve manevi anlamdaki paylaşımlar, evliliğimiz, iş ortaklığımız, ikili ilişkilerimiz yönünde iç görümüzü yükseltiyor.
23-31 Mart: 25 Mart tarihindeki görünüm, ailevi, iş veya bir başka şekildeki mali ortaklıkların, gelirlerin, desteklerin işaretçisidir. Ancak bütün bunların hesabının dikkatli bir şekilde yapılmasında yarar vardır. Ev almak, satmak, kiralamak, aileyi ilgilendiren konular, tümüyle kıymetli. Her şeye uygun tarzda ve hesaplar iyice gözden geçirilerek yapılırsa iyi olacaktır. Ayrıca bir bölüşme, bir pay ediş söz konusu olduğunda her bir nokta titizlikle gözden geçirilmesi halinde düzgün ilerleyecektir.
Mart ayı astroloji takviminiz
Pozitif enerjili günler: 5-6-10-11-14-15-19-23
Zayıf enerjili günler: 1-7-8-21-27-28
Aşkta en şanslı günler: 23
Parasal açıdan şanslı günler: 17

Yeniay: 14-15-16
Dolunay: 1-26-27-28-29



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}