Balık Burcu Mart 2015 Aylık Yorum



balık burcu yorumları, balık burcu mart 2015 yorumları, mart 2015 balık burcu yorumları, balık burcu aşk yorumları, mart 2015 balık burcu aşk hayatı, 2015 mart balık burcu şanslı günler





Genel Yorum
5 Mart'ta karşıt burcunuzda oluşacak dolunay etkisi altında ayı karşılayacaksınız.
Bu dolunayda 3 önemli vurgu karşınızda olacak. Birincisi ilişkiniz olacak. Özü anlamak için biraz zorlanma ve endişe yaşayacaksınız.
İlişkinizin muhasebesini iyi yapmanız gerektiği bir süreçte olacaksınız. Sosyal ilişkilerinizde ise nasıl insanlarla beraber olduğunuzu gözden geçirmeniz gerekiyor.

13 Mart tarihinde Merkür burcunuzda ilerleyecek. Etrafınızdaki olayları bir radar vazifesi görerek size iletecek olan Merkür, Balık burcu insanı için soyut dünyanın kapılarını açacak ve zorlayıcı olmayacak. Huzur verecek, zihninizi dinlendirecek ve sizi gerçekçi kılacak.
14 Mart-2 Ağustos tarihleri arasında Satürn gerileyecek. İki ayrı burçta oluşacak bu gerileme hareketinde 15 Haziran'a kadar olan kısmına bakacağız. Bu da kariyer anlamında önemli hareketlenmeler demek oluyor.
17 Mart tarihinde Venüs son derece güçlü olduğu Boğa burcunda seyrine başlayacak. Bu balıklar için hem yakın çevreleriyle olan ilişkilerinde hem de iletişim ticaret konularında sağlamlık, güvenilirlik ve sadakat olgusunu önemsedikleri bir zaman olacak.
20 Mart tarihinde tam güneş tutulması burcunuz üzerinde gerçekleşecek. Bu bir gelişim aşamasıdır. Bütün bunların anlamı iki yönlü etki demektir. Balıklar parasal konuları son derece önemserken diğer taraftan da rehavet yaşanacak.
21 Mart tarihinde güneş koç burcunda ilerleyecek. Aktivite ve hırs, para kazanma arzusu yüksek olacak. Bunun ardından ise 31 Mart tarihinde Mars-Boğa geçişi olacak. Yakınların desteği görülecek ve kendinizi daha huzurlu hissedeceksiniz.

Aşk
2-8 Mart: 2 Mart tarihinde, ilişkide isteklerimizi elde etmek isteyeceğiz. Değerlerimizin kabulünden yanayız. Ayaklarımızı sağlam olarak yere basmak kadar arzularımızın da tatmin olması bizim için önemli olacak.
6 Mart tarihindeki Dolunay, karşı cinsle olan ilişkiniz başta olmak üzere, iş ortaklığı, sözleşme ve kontratlar, yasal davalarınızla ilgili geniş bir yelpazede etkisini hissedeceğiniz güçlü bir oluşumdur. Bizleri sınayabilir, kendimizi ve içinde bulunduğumuz durumu net olarak görebilmemizi sağlar. Sizler bu yansıma altında, partnerinizle aranızdaki veya genel olarak ilişki anlamındaki her türlü detayı tekrar gözden geçirme gereği duyabilirsiniz.
9-15 Mart: 13 Mart tarihinde Merkür burcunuzda seyredecek. Ev-ailevi-yerleşim-ilişkinizle alakalı meseleler üzerinde kişisel kararlarınızı gözden geçirmeniz ve bunu gerçekçi bir şekilde yapmanız gereken zaman dilimidir. Evliliğimizde huzursuzluk varsa, ilişkimizde problemler yaşanıyorsa hassaslaşırız.
16-22 Mart: 17 Mart tarihi itibariyle etkili olacak Venüs-Boğa burcu sürecinde, çevrenizde bulunan kişilerle sağlam, güvenilir, huzurlu, uyumlu, ılımlı şekilde anlaşmayı tercih edersiniz. Sevgi, saygı ve güven ilkelerini ön planda tutarsınız. Rahat, konforlu bir yaşam sürmekten yana olursunuz. Bu dönemde ayaklarınızın sağlam olarak yere bastığına inanmadan hiçbir konuda karar vermezsiniz.
23-31 Mart: 24 Mart tarihinde, Venüs-Neptün görünümü, güven veriyor ve eğreti olan ne varsa sağlamlaştırıyor. Gelecek vadeden alanlara yöneliyoruz ve hayallerimizi gerçekleştirmede fırsatlarla karşılaşıyoruz. Maddi ve manevi anlamda yüreği güzel insanlardan destek görmeniz mümkün. Çaba sarf ettiğiniz halde sizi anlamamakta ısrar eden kişilere karşı başarılı olabilirsiniz.

Kariyer
2-8 Mart: 3 Mart tarihindeki görünüm, iş yoğunluğunun artışı ve gündelik hayatın temposunun yükselişidir. Ordan oraya koşturursunuz. Hem sıkı çalışırsınız hem de mali açıdan güçlenmek için karşınıza çıkan fırsatları çabucak değerlendirirsiniz. Tabii ki ben sağlığınıza da özen göstermenizden yanayım.
9-15 Mart: 13 Mart tarihinde Merkür burcunuzda seyrine başlıyor. Bu süreç home ofis tarzı çalışanlar, yeni bir yere taşınmayı düşünenler, evle alakalı değişiklik düşünenler, aileyi ilgilendiren kararlar vermek isteyenler için önemli bir zamandır. Mistik konularla ilgili çalışanlar, meslek sahipleri, sanatçılar, dansçılar, müzisyenler, şairler için verimlidir.
16-22 Mart: 16 Mart tarihinde dış dünya ile temasımızda mantığımızdan ziyade, duygusal düşünmeye açığız. Çünkü iş hayatındaki sorumluluklar, iş ortamındaki insanlarla olan fikir anlaşmazlıkları bizi bir hayli yoruyor. Bizim inandığımız değerler, dışarıyla uyuşmayabilir bugün. İdeallerimizi gerçekleştirmede zorlandığımızı hissedebiliriz. 17 Mart itibariyle Venüs-Boğa burcunda ilerleyecek. Sağlamcı düşünürsünüz, seçkin olanı istersiniz. Var olan değerlerinize sahip çıkarsınız. 
23-31 Mart: 25 Mart tarihindeki Güneş-Satürn arasındaki görünüm, kariyer hayatınızla ilgili konularda da etkilidir. Kişisel anlamda hakkınızı almak, değerlerinize sahip çıkmaktan yanasınızdır. İdeallerinize uygun şekilde hareket edersiniz. Ancak şu andaki mevcut şartlar, iş anlamında sizi pek tatmin etmediği için daha düzgün ancak hoşunuza gidebilecek bir iş arayışında bulunabilirsiniz. Şartlar pek kolaylaştırıcı gözükmese de, 31 Mart sonrası Mars-Boğa burcunda ilerlediğinde arzu ettiğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz.

Para
2-8 Mart: 2 Mart tarihinde, Mali konularda da durum böyle. Çıkarlarımızı ister istemez öne almaktan yanayız. Sürekli anlayış gösteren taraf olmak bir yere kadar diye düşüneceğiz. İlişkilerimize, iş ortaklıklarımıza bakacağız. Dengeli olmayan, bizi de kendisi kadar düşünmeyen kimsenin artık bizi üzmesine izin vermekten yana değiliz. Parasal konularda sıkışıklık yaşıyorsanız, lütfen risk olgusunu göz önüne almadan hareket etmeyiniz.
4 Mart tarihindeki görünüm, parasal kazanç, yetenekleriniz, maddi ve manevi anlamdaki değişimler adına sizleri iteklemektedir.
5 Mart tarihindeki görünüm, sizin için olmazsa olmaz değerler adına verdiğiniz mücadelenin göstergesidir. Parasal konularda yaşanan gelişmeler rahatlatıcıdır ancak yeterli değildir. Daha fazla kazanmak adına neler yapmalıyım diye düşünmeniz mümkündür. Hedeflerinizi gerçekleştirme arzunuz, tanınma hevesiniz yoğundur.
9-15 Mart: Maddi konularda 10 Mart tarihinde aktif bir enerjiniz devrede olacak. Bu iki yönlü kullanılabilecek bir enerjidir. Bir işi öğrenmek ve sonrasında para kazanmak istiyorsanız, bugün harekete geçebilirsiniz. Yaptığınız iş, sizi doyurmuyorsa ve kazanç anlamında zorlanıyorsanız ve gelirinize göre fazla para harcıyorsanız, bugün dikkatli olunuz. 11 Mart tarihindeki Mars-Uranüs kavuşumu, parasal konularda yaşanması muhtemel hızlı değişimlerin göstergesidir. Para ansızın gelir ve ansızın harcanır biter. Tutumlu olmak neredeyse zordur. İstediğiniz bir şey varsa, kimse ona sahip olmaktan sizi geri tutamaz. Tabii ki bu görünüm kazanç anlamında bir Balık burcu insanını cesur kılabilir. Bu yönüyle iyidir. Ancak tutmayı bilirsek, içgüdüsel değil de mantıklı düşünebilirsek yararlı olacaktır.
16-22 Mart: 20 Mart tarihinde burcunuz üzerinde oluşacak Tam Güneş Tutulması, çalışma hayatınız, sağlığınız, aşk yaşamınız, çocuklarla ilgili konularda güzel bir niyetle, hayatı kucaklama, ilerleme arzunuzu simgeliyor. Yaşamınızı güzelleştirecek, canlandıracak, keyifle yol alabileceğiniz, hayallerinizi gerçekleştireceğiniz bir yaşam düşlüyorsunuz.
23-31 Mart: 25 Mart tarihindeki Güneş-Satürn görünümü, finansal konular üzerinde bilhassa önem taşıyor. Gelir getirici, kazancı yüksek işlere yöneliyoruz. Şu andaki durum, iş şartları, otoritelerle ilişki, mevcut işinizden elde edilen gelir anlamında sizi doyurmuyorsa, bugünlerde daha hırslı bir şekilde bu zorlukları aşmak için mücadele verebilirsiniz. Maddi konularda heveslisiniz. İş girişimlerinde başarılı sonuçlar almak istersiniz.
Mart ayı astroloji takviminiz
Pozitif enerjili günler: 1-10-11-14-15-19-23-27-28
Zayıf enerjili günler: 5-6-12-13-25
Aşkta en şanslı günler: 1-27-28
Parasal açıdan şanslı günler: 21

Yeniay: 18-19-20
Dolunay: 4-5-6-7-31

PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}