18 Aralık 2014 Günlük Burç Yorumları



2015 burç yorumları, aslan burcu, başak burcu, balık  burcu, kova burcu, koç burcu, boğa burcu, ikizler burcu, yengeç burcu, terazi burcu, akrep burcu, yay burcu, oğlak burcu, burçlar, burç yorumları, haftalık burç yorumları, günlük burç yorumları, burçların tarihleri, burç sembolleri, 18 Aralık 2014 Günlük Burç Yorumları, bugünkü burç yorumları

Burcunuzun günlük yorumu her gün burada......


KOÇ BURCU
21 Mart-19 Nisan

Sevgili Koçlar Perşembe gününüz, moral kazandırıcı, rahatlatıcı olarak başlıyor. Sabah saatlerinde ilham ve sezgi gücünüz bir hayli yükselecektir.
Bugünlerde ilişkinizle alakalı konulara ciddiyetle bakmanız gerekiyor. Maddi ve manevi anlamda sıkıntılarınız var ve bunları gidermeniz gerekmekte.Bu görünüm bazı kişilerle yapılacak derin sohbetlerin, bağlantıların işaretçisidir.
İster istemez çıkarlarınızı ön planda tutacaksınız.

BOĞA BURCU
 20 Nisan-20 Mayıs


Sevgili Boğalar aileniz, eviniz ve değer verdiğiniz her şeyi, ideallerinize göre şekillendirme isteğiniz bugün baskın. Hem partneriniz hem de başkalarıyla aranızdaki pürüzleri düzeltme arzusu içerisindesiniz. Öğle saatlerinde bize engel olan kişiler yüzünden gerginlik duyabiliriz. Akşamüstü saatlerinde duygularınız öylesine yoğun ve öylesine güçlü olacak ki, ilişkimizi içeren konularda partnerinizin her bir hareketi ve bize yönelik her tavrını gözlemlemeye çalışacak, detaylarda boğulabileceksiniz.
 
 
İKİZLER BURCU
21 Mayıs-21 Haziran
 

Sevgili İkizler sabah saatlerinde yetenekli olduğunuz konularda ve alanlarda seçimlerinizi doğru biçimde yapmanız halinde, işlerinizde başarılı olacaksınız.Yine aynı saatler ilişkinizle alakalı konular üzerinde düşünmek yönünde önem taşıyor. Partneriniz baskın davrandığında, siz de buna karşılık verebilirsiniz. Öğle saatlerinde bizi bazı meseleler ve insanlardan ötürü huzursuz hissedebilirsiniz.Akşamüstü saatleri zihinsel  ve duygusal anlamda  derinleşmemizi sağlayacak.  
 
YENGEÇ BURCU
22 Haziran-22 Temmuz




Sevgili Yengeçler maddi konular başta olmak üzere eğitim-iş-yeni yerleşim-bilgilenme ve kendini geliştirme anlamında hayallerinizi gerçekleştirme ve ideallerinize sahip çıkma yönünde kararlı olacaksınız. Sabah saatlerinde sevdiğiniz kişilere karşı olan düşkünlüğünüzü ön plana çıkacaktır. Öğle saatlerinde sizin için önemli olan her şeyi abluka altına alabilirsiniz. Çünkü zarar görmelerini veya sizden uzaklaşmalarını istemezsiniz. Kaygılanıp, gerginlik duyabilirsiniz.
Akşamüstü saatlerinde, derinden derine ilişkinizle ilgili konuları gözden geçirebilirsiniz.

 
 
ASLAN BURCU
23 Temmuz-22Ağustos










Sevgili Aslanlar başkalarının sizin üzerinizdeki maddi ve manevi baskılarından kurtulma isteğiniz zirvede. Bir yandan merhametiniz diğer taraftan tutkularınız ağır basıyor.
Sabah saatlerinde ilişkilerinizde baskın olmaya çalışabilirsiniz.  Sağlığınızla alakalı konular üzerinde durursunuz. Öğle saatlerinde aile içindeki bir takım meseleler ve eşiniz/ilişkinizle alakalı konular sizi kıskaç altına alacaktır. Agresif tepkilerden kaçının. Destek görme ihtiyacınız artacaktır.
 
 
 

BAŞAK BURCU
23 Ağustos-22 Eylül

Sevgili Başaklar Perşembe gününe endişe, korkularınızı bir yana koyarak, gelişmeye, bilgilenmeye önem vermeniz yönünde güçle başlıyorsunuz.
Sabah saatlerinde ilişkinizde hem güven arıyorsunuz hem de ilişkinizden emin olmak istiyorsunuz. Öğle saatlerinde, çevremizdeki kişilerle ilişkimizde derinlikli düşünecek ve onlarla güçlü bağlantılar kurmaya çalışacaksınız. Ancak iş ve sağlık anlamında bizi yoran, özgürlüğümüzü kısıtlayan meseleler gerginlik yaratabilir.
Akşamüstü saatleri sizin için tüm gizli duyguları ortaya çıkartıcıdır. Biraz aceleci davranmanız mümkün görünüyor.
  

 
                                                        

 TERAZİ BURCU
23 Eylül-22 Ekim
Sevgili Teraziler Perşembe günü sıhhatiniz, işiniz veya maddi sıkıntılarınızı endişeden uzak bir şekilde ele almanıza yardımcıdır. Her şeyi sakince düşünmenize fırsat verir. Sabah saatlerinde dışa karşı pek belli etmeseniz de parasal ve ailevi konular üzerinde fazlaca düşüneceksiniz.
Öğle saatlerinde istediğiniz gibi hareket etmek, özgür olmak duygunuz ağır basabilir. Mali konularda kısıtlı bir bütçe ile hareket etmek canımızı sıkabilir.
Akşamüstü saatlerinde geleceğinizi garanti altına alma ihtiyacınız her zamankinden fazla yükselir.

 

AKREP BURCU

23Ekim-21 Kasım






Sevgili Akrepler Perşembe gününe iş hayatınız-ciddi ilişki-aşk hayatınız-çocuklarınızla alakalı konularda size güçlü bir sezgi getiriyor. Bu sayede işlemeyen, aksaklık çıkartan her ne varsa onu tespit edebileceksiniz.
Sabah saatlerinde ikna kabiliyetiniz yükseliyor. Öğle saatlerinde ailevi konular, mecburiyetler bizi sıkıştıracak. Akşamüstü saatlerinde çevrenizdeki insanlar üzerinde etkiniz bir hayli yüksek olacak.
 


 
 
YAY BURCU
22 Kasım-21 Aralık








Sevgili Yaylar kişisel gelişimi önemseyecek, yeteneklerinizi gözden geçireceksiniz. Sabah saatlerinde mali konular, dostluklar, ilişkinizle alakalı meseleler üzerinde durmanız yüksek ihtimal. Öğle saatlerinde, içten içe bazı meseleler bizi yorsa da, müdahalede bulunmamız mümkün olmuyor. Bu saatlerde dışa karşı anlayışlı hoşgörülü davranmaya çalışsak da, aslında pek de rahat ve huzurlu değilsiniz. Akşamüstü saatlerinde tutkularınız öylesine güçlü ki hiç kimse ve hiçbir neden sizi aşktan uzaklaştıramaz.


OĞLAK BURCU
  
22 Aralık-19 Ocak
Sevgili Oğlaklar Perşembe günü aşk hayatınız, çocuklarınız, yeni bir çevreye ve insanlarla kaynaşma anlamında destekleyicidir. Sabah saatlerinde güvendiğiniz kişilerle dertleşebilirsiniz. Beğenilmek, takdir edilmek isteyebilirsiniz.
Öğle saatlerinde, dış dünya ile ilişkimizde derinlikli düşüneceksiniz. Ancak bir çok kişiyle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Akşam üstü saatleri sizi gerek aşk, gerekse hedefleriniz anlamında destekliyor.
 
 
 
KOVA BURCU  
20 Ocak-18 Şubat
Sevgili Kovalar Perşembe günü ikili beraberliğiniz, iş ortaklığınız, eviniz ile ilgili  ideallerinizi gerçekleştirmek anlamında size yardımcıdır.
Sabah saatleri  hem uzun soluklu hem de tutkulu bir aşka özlem duyduğunuzu gösteriyor. Öğle saatlerinde mesleki konularda ve toplumla alakalı ilişkilerimizde kendimizi pek huzurlu ve rahat hissetmeyiz. İşine gelen gelir, gelmeyen de kendi bilir tepkisi verebiliriz. Akşamüstü saatleri sizi derinlikli düşünmeye sevk ediyor. Hayatınızı olumlu yönde değiştirecek bir aşkın gücüne ihtiyacınız var.


  
                            
BALIK BURCU
19 Şubat-20 Mart
Sevgili Balıklar bugün çalışma hayatınız, günlük yaşam, çevre değişimleri, eğitim-iş-girişim anlamındaki konular üzerinde hayallerinizi gerçekleştirmek yönünde size moral motivasyon kazandırıyor.Sabah saatleri bilinmeyenlere merakınızı, derinlikli araştırmanızı, ilişkilerde dürüstlük ve güvenilirlikten yana olduğunuzu gösteriyor. Öğle saatlerinde gizli ve kimsenin bilmesini henüz istemediğimiz projeler üzerinde çalışmanız mümkündür. Akşamüstü saatlerinde çok güçlü hissedeceksiniz. 
 



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}