15 Aralık 2014 Günlük Burç Yorumları



2015 burç yorumları, aslan burcu, başak burcu, balık  burcu, kova burcu, koç burcu, boğa burcu, ikizler burcu, yengeç burcu, terazi burcu, akrep burcu, yay burcu, oğlak burcu, burçlar, burç yorumları, haftalık burç yorumları, günlük burç yorumları, burçların tarihleri, burç sembolleri, 15 Aralık 2014 Günlük Burç Yorumları, bugünkü burç yorumları

KOÇ BURCU
21 Mart-19 Nisan

Herhangi bir konuda uzun vadeli ve sizi bağlayıcı kararlar vermekten kaçınarak günü kendi içerisinde geçirmek isteyeceksiniz. Geçirdiğiniz zaman ve birlikte olduğunuz insanların tavırları sizin için önemli. Dolayısıyla tadınızı kaçıracaklara müsaade etmeyeceksiniz.
 Mevcut işiniz ve iş ilişkilerinizin yeniden gözden geçirilmesi mümkün. Ayrıca özel hayatımızı ilgilendiren konulara tarafsız bir bakış açısıyla yaklaşmanız sizin açınızdan pek kolay olmayabilir.
Günün son saatlerinde ise, ilişkinizle ilgili konularda hem ileriye dönük yapılacak ayarlamaları hem de sosyal yaşamınızı canlandırıcı gelişmelere ihtiyacınız olduğunu fark edeceksiniz.
Güzel günlerr.....


BOĞA BURCU

 20 Nisan-20 Mayıs
Sevgili Boğalar yeni haftaya yoğun bir sevilmek ve takdir edilmek ihtiyacı ile uyanıyoruz. Sorunlarla uğraşmak istemeyecek, huzur olgusunu gündeme alacaksınız. Bugün gizlilikler ortaya çıkabilir, düşünmek istemediklerinize hazırlıksız yakalanabilirsiniz.
Akşam üstü saatlerinde her şeyi doğal akışına bırakmanız sizin için faydalı olacaktır. Günün son saatlerinde ise, duygularınız ile arzularınız, düşüncelerinizle eylemleriniz birbiriyle uyumlu hale gelecektir. Gününüz çook güzel geçsin.
 İKİZLER BURCU
21 Mayıs-21 Haziran
Sevgili İkizler Ay-Terazi burcu geçişi özel yaşamınızla ilgili konularda, eşit hak ve özgürlük düşüncesi içinde ilişki kurmanızı sağlayacaktır. Bugün huzur isteyeceksiniz. Bu enerji sayesinde partnerinizle her şeyi paylaşmaya hazırsınız.
Sabah saatlerindeki oluşumlar yeni ve farklı olan düşüncelerinizle sosyal hayatın içinde yer almanızı sağlayacak, eskilerle yollarınız ayrılacak. Hedefleriniz değişecek, bunu anlamakta zorlanan insanlarla sorunlar yaşayabilirsiniz. Akşam üstü saatlerinde başkalarından maddi ve manevi anlamda destek görmenin şu sıralarda pek kolay olmayacak. Kibar davrandığımız, idare ettiğimiz kişilerden geri dönüş almak için sabırlı olmalıyız.
Günün son saatleri aşk hayatınızı canlandıracak, hayatı güzel tarafından ele almanızı sağlayacak.

 
YENGEÇ BURCU
22 Haziran-22 Temmuz


Sevgili Yengeçler sabah saatlerinde uyumluluk sizin için son derece önemlidir. Siz ve iş ortağınız adamakıllı bir gözden geçirmede bulunmalısınız. Sorunlarınızı, nasılsa düzelir diyerek ele almak yerine, aranızdaki iletişimi açıklık ve dürüstlük çerçevesi içinde oluşturmak gayet önemli. Birbirinizle  nerede problemler yaşanıyor konuşmalısınız. Evdeki huzur, ailenizle olan paylaşımı bugün daha fazla önemseyeceksiniz. Meslek hayatınızla ilgili değişimler yaklaşıyor.
Bugünlerde karşınıza çıkan biri, evliliğe bakış açınızı değiştirebilir.
Akşam üstü saatlerinde, sizi nazik ve uyumlu davranmaya zorlayan şartlar nedeniyle sıkılabilirsiniz.
Günün son saatlerinde, bir çok meseleyi düzenleme, üstesinden gelme, hızla halletme arzunuzu işaret ediyor.




ASLAN BURCU
23 Temmuz-22Ağustos




Sevgili Aslanlar sabah saatlerinde başarılı olma arzunuz yükseliyoruz 
Sabah saatlerinde, hayata bakış açınız farklı hale gelecek. Baskıya tahammül edemez yapınız ortaya çıkacak. Çalışma hayatında bir takım insanlarla aranızda sorunlar yaşanabilir. İstemediğiniz koşullar yüzünden sık sık iş değiştirebilirsiniz. Düzensiz beslenmeyin, sağlık şikayetlerinizi göz ardı etmeyin.
Akşam üstü saatlerinde, dış dünyada herkesi idare etmek zorunda kalmanın bizi hem fiziksel hem de ruhsal anlamda yormasına neden olabilir. Dışa karşı belli etmeyiz ama kendi içimizde bir hayli sıkılırız.
Günün son saatlerinde ise, hem sosyal açıdan bizi destekleyici, paylaşımlarda bulunmamızı sağlayıcı hem de moralimizi yerine getiricidir. Ancak partnerimiz bir hayli baskın davranabilir. Bu durum eşinizle geleceğe dair konuşmalar yapmanızı gerektirebilir. 

BAŞAK BURCU
23 Ağustos-22 Eylül

Sevgili Başaklar sabah saatlerinde gelir ve gider dengenizi sağlıklı bir şekilde oturtmak isteğiniz yükselecek. Kaba saba hareketler gördüğünüzde canınız sıkılacaktır.
Aşk konusunda aşırı tutkularınız, sahiplenişiniz, hatta bazen yersiz endişeleriniz ilişkinizi zorlayabilir.
Akşam üstü saatlerinde maddiyat öne çıkıyor. Geçmiş sürekli kendini hatırlattığı için, biraz tedirginlik yaşamanız mümkün.
Günün son saatlerinde maddi ve işle alakalı konularda, ailevi meselelerde, ilişkinizle ilgili konularda bir hayli hırslanmanızı sağlıyor. Baskılarla karşılaşabilir, sorun yaşayabilirsiniz.
 
                                                        

 TERAZİ BURCU
23 Eylül-22 Ekim
Sevgili Teraziler sabah saatlerinde çevrenizdeki her şeyin birbiriyle uyum içinde olması hoşunuza gidecektir. İlişkinizde paylaşımı fazlasıyla önemseyeceksiniz. Eğer bir şey düzgün bir şekilde söylenirse dinlemeye hazırsınızdır.
Yerleşim ve ev yaşamınızla ilgili değişim süreçlerine girebilirsiniz. Boşanmak, başka bir eve taşınmak, ailenizden ayrılmak, evlenmek.. gibi.
Akşam üstü saatlerinde ev içinde huzur, sakinlik ve güven ihtiyacınız yükselecek. .
Günün son saatlerinde amacınıza uygun noktalara geleceksiniz.Heyecan verici gelişmeler yaşanabilir.

 

AKREP BURCU

23Ekim-21 Kasım




Sevgili Akrepler sabah saatlerinde yeni haftaya adım atarken, gerek partneriniz ve gerekse ailenizi ilgilendiren konuları kimsenin etkisi altında kalmadan tek başınıza gözden geçirmek isteyeceksiniz.
Genel olarak isyankar tavırlarımız, iş hayatında bize problemler yaşatabilir. Eski, verimsiz, kurallarla sınırlı, disiplinli çalışmayı istemeyebilirsiniz.
Akşamüstü saatlerinde genel olarak pekte huzurlu olmayabilirsiniz. Kendi çözümünüzü bulma çabanız sizi yoracak.
Günün son saatlerinde parayı ve huzuru önemseyeceksiniz. Size göre herkes kendini düşünüyor. Siz de artık çıkarlarınızı düşünebilirsiniz.


 
 
YAY BURCU
22 Kasım-21 Aralık



Sevgili Yaylar yeni haftada karar vermeden önce ayrıntıları gözden geçirmeniz, aşırılıklardan kaçınmanız ve olayları iki yönlü düşünmeniz gerekecek. Sosyal açıdan canlı ve girişken, diplomatik çerçeve içinde hareket etmeniz sayesinde çevreniz tarafından takdirle karşılanmanız mümkündür.
Akşam üstü saatlerinde, sosyal ilişkilerde nezaket önemli hale gelecek. Eğer kazançlı çıkmak istiyorsak, birilerini idare etmek zorundayız. Mali konularda ise yine dikkatli olmamızda yarar var.
Günün son saatleri sizi destekleyicidir. Hem ilişki hem sosyal yaşantınızda güzel saatler geçirebilirsiniz.

OĞLAK BURCU
  
22 Aralık-19 Ocak
Sevgili Oğlaklar yeni haftaya ailemize ve sevgilimize olan ilgimizle başlayacağız.
Aileniz, büyükleriniz, eviniz, komşuluk ilişkileriniz ve nefes aldığınız ortamla alakalı her türlü değişim yaklaşıyor.Değişen koşulları esneklikle karşılamalısınız.
Akşam üstü saatlerinde, iş hayatınızdan toplumsal ilişkilerinize kadar dengeli, ölçülü, uyumlu şekilde davranmamız gerekecek.
Günün son saatlerinde hem çabucak sonuç almak hem de amacınızı gerçekleştirmek konusunda hevesli olacaksınız. Ancak parasal harcamalarınıza dikkat edin.
                                                                
KOVA BURCU  
20 Ocak-18 Şubat
Sevgili Kovalar yeni haftaya adım atarken, nezaketiniz, cana yakınlığınızla göreceksiniz. Sevmek ve sevilmek arzunuz ön plana çıkacak.
Akşam üstü saatlerinde, nazik, uyumlu ve dışa karşı anlayışlı olmaya çalışsanız da, kendinizle baş başa kaldığınızda pek de mutlu olmayacaksınız.
Günün son saatlerinde ise ilişkiniz güçlenecek ve kendinizi gayet iyi hissedeceksiniz.
 
                                                                
BALIK BURCU
19 Şubat-20 Mart
Sevgili Balıklar, yeni haftanın ilk gününde partnerinizle, dostlarınızla  sohbet etmekten zevk alacaksınız.
Akşamüstü saatlerinde başkalarından beklediğiniz anlayışı bulmakta zorlandığınızı gösteriyor. Herkes kendi çıkarını düşününce biraz sıkılabilirsiniz.
Günün son saatlerinde kimsenin desteğine güvenemeyeceğinizi anlayacaksınız, ancak gelişmeler de umut verecektir.












PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}