Nursel'in Mutfağı Kabaklı Muffin Tarifi 29 Eylül 2015 çay saati



29 Eylül 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 29 Eylül salı nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 29 Eylül 2015 nurselin mutfağı Kabaklı Muffin  nasıl yapılır, 29 Eylül nurselin mutfağı Kabaklı Muffin  tarifi, Kabaklı Muffin   malzemeleri, Kabaklı Muffin  nasıl pişirilir, Kabaklı Muffin  nasıl yapılır, nurselin mutfağı Kabaklı Muffin  Tarifi , Nurselin mutfağı 29 Eylül salı yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 29.09.2015 Kabaklı Muffin  Tarifi, nurselin mutfağı çay sati menüsü

muffin tarifi


Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Kabaklı Muffin  tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle.

KABAKLI MUFFİN

muffin tarifi MALZEMELER
2 adet kabak
1 adet kırmızı biber
1 su bardağı un
2 su bardağı mısır unu 
3 adet yumurta 
1 su bardağı yoğurt 
1 su bardağı sıvı yağ 
1 paket kabartma tozu 
50 gram beyaz peynir 
1 çay kaşığı tuz 
1 çay kaşığı karabiber


HAZIRLANIŞI
Yumurtalar çırpılır. Yoğurt ve sıvı yağ eklenip çırpılmaya devam edilir. Kabak rendelenip, kırmızı biber küçük doğrandıktan sonra karışıma eklenir. Mısır unu, un ve kabartma tozu ilave edilip ve kaşıkla aşağıdan yukarıya doğru karıştırılır. Tuz, karabiber ve çatalla ezilip ufalanmış peynir de eklendikten sonra karışım muffin kaplarına, üzerinde 1-2 parmak boşluk kalacak şekilde dökülür. Kabaklı muffinler önceden ısıtılmış ve 180 dereceye ayarlanmış fırında pişirilir.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}