Nursel'in Mutfağı Borani Tarifi 11 Eylül 2015 Antakya



11 Eylül 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 11 Eylül cuma nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 11 Eylül 2015 nurselin mutfağı Borani  nasıl yapılır, 11 Eylül nurselin mutfağı Borani tarifi, Borani malzemeleri, Borani nasıl pişirilir, Borani nasıl yapılır, nurselin mutfağı Borani  Tarifi , Nurselin mutfağı 11 Eylül cuma yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 11.09.2015 Borani Tarifi, nurselin mutfağı antakya


Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Borani tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle.

BORANİ

Malzemeler:

Yarım kilo incik eti
İlik
1,5 su bardağı nohut
2 kilo beyaz kabak
4 yemek kaşığı tuzlu yoğurt
Yarım çay kaşığı tuz
1 yemek kaşığı nane
1 çay kaşığı karabiber

Hazırlanışı:
Bir gece önceden ıslanan nohut haşlanır. Et en az 1 saat suda bekletilir ve tuz eklenip düdüklü tencereye koyularak  haşlanır. Pişen etlerin kemikleri çıkartılır. Beyaz kabakların kabukları soyularak küp küp doğranarak etlerin içine atılır. Tuzlu yoğurt azar azar katılarak çorbaya karıştırılır. Eğer tuzlu yoğurt yoksa, süzme yoğurt tuzlanarak da kullanılabilir. Nohutlar, nane ve karabiber de eklenerek, çorba 15 dakika kadar kaynatılır.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}