Pastane İzle 8 Temmuz 2015 - TRT 1 08.07.2015 Kadayıflı Güllaç Tarifi.
Hazırlanışı:
Süt ve şeker ocakta ısıtılır.İçerisine vanilin eklenir.. Büyük bir kasede kadayıf ile erimiş tereyağı iyice karıştırılarak kadayıf teline tereyağı yedirilir ve teflon tavada hafif kızarana kadar pişirilir. Dikdörtgen bir kaba sırayla güllaç yaprakları yerleştirilerek üzerlerine süt gezdirilir. Üstüne kavrulan kadayıf yerleştirilir. Üzeri yağsız tavada kavrulan ceviz ve frenk üzümü ile süslenir. Afiyet olsun.
Hazırlanışı:
Süt ve şeker ocakta ısıtılır.İçerisine vanilin eklenir.. Büyük bir kasede kadayıf ile erimiş tereyağı iyice karıştırılarak kadayıf teline tereyağı yedirilir ve teflon tavada hafif kızarana kadar pişirilir. Dikdörtgen bir kaba sırayla güllaç yaprakları yerleştirilerek üzerlerine süt gezdirilir. Üstüne kavrulan kadayıf yerleştirilir. Üzeri yağsız tavada kavrulan ceviz ve frenk üzümü ile süslenir. Afiyet olsun.
0 yorum:
Yorum Gönder