Nursel'in Mutfağı Tepsi Kebabı Tarifi 4 Temmuz 2015 Antakya



4 Temmuz 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 4 temmuz cumartesi nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 4 Temmuz 2015 nurselin mutfağı Tepsi Kebabı  nasıl yapılır, 4 Temmuz nurselin mutfağı Tepsi Kebabı tarifi, Tepsi Kebabı   malzemeleri, Tepsi Kebabı  nasıl pişirilir, Tepsi Kebabı nasıl yapılır, nurselin mutfağı Tepsi Kebabı Tarifi , Nurselin mutfağı 4 Temmuz cumartesi yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 04.07.2015 Tepsi Kebabı  Tarifi, nurselin mutfağı Antakya


 


Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Tepsi Kebabı tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle.



TEPSİ KEBABI

Malzemeler:
1 kilo dana kuşbaşı
2 adet kırmızı biber
kebap tarifleri1 demet maydanoz
1 adet kuru soğan
4 adet domates
6 adet sivri biber
4 diş sarımsak
1 yemek kaşığı domates salçası
2 yemek kaşığı tereyağı
Karabiber
Tuz

Hazırlanışı:
Dana kuşbaşı etler et makinesinden geçirilir. Arkasından maydanoz, soğan, sarımsak ve antakya kırmızı biberi çekilir. Karabiber ve tuzu atılıp özleşene kadar elle yoğurulur. Geniş bir Alüminyum yada bakır tepsinin dibine salça sürülür. Üzerine yoğurulan et bastırılarak ince bir tabaka olacak şekilde yerleştirilir. Domates ve biber dilimleriyle süslenir. Suda inceltilen domates salçası gezdirilir, parça parça tereyağı bırakılır ve alüminyum folyo ile kapatılarak pişirilir. Bizim imkanımız vardı yöresel adetine uyduk ve ekmek fırınında pişirdik. Eğer siz fırına götüremezseniz evdeki fırınınızda da 250 derecede pişirebilirsiniz.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}