4 Temmuz 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 4 temmuz cumartesi nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 4 Temmuz 2015 nurselin mutfağı Aya Çorbası nasıl yapılır, 4 Temmuz nurselin mutfağı Aya Çorbası tarifi, Laz Böreği malzemeleri, Aya Çorbası nasıl pişirilir, Aya Çorbası nasıl yapılır, nurselin mutfağı Aya Çorbası Tarifi , Nurselin mutfağı 4 Temmuz cumartesi yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 04.07.2015 Aya Çorbası Tarifi, nurselin mutfağı Antakya
Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Aya Çorbası tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle.
Malzemeler:
400 g dana kuşbaşı et
1 su bardağı pirinç.
1 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı domates salçası.
1 tutam maydanoz.
Karabiber.
Tuz.
Sıcak su.
Hazırlanışı:
Kuşbaşı etler sakız kıvamına gelene kadar rondoda çekilir. Tuz ve karabiber atılıp yoğurulur. Salçaya batırılan elde misket büyüklüğünde köfteler yuvarlanır. Tereyağı bırakılan tencereye alınır ve ocakta karıştırılarak kızartılır. Birbirlerine yapışmamaya başladığı an salçası bırakılır ve sıcak suyu verilir. Kaynayınca yıkanıp süzülen pirinci eklenir. Orta ateşte pişirilmeye bırakılır. Üzerine doğranarak serpilen maydanoz ile servis edilir.
AYA ÇORBASI
Malzemeler:
400 g dana kuşbaşı et
1 su bardağı pirinç.
1 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı domates salçası.
1 tutam maydanoz.
Karabiber.
Tuz.
Sıcak su.
Hazırlanışı:
Kuşbaşı etler sakız kıvamına gelene kadar rondoda çekilir. Tuz ve karabiber atılıp yoğurulur. Salçaya batırılan elde misket büyüklüğünde köfteler yuvarlanır. Tereyağı bırakılan tencereye alınır ve ocakta karıştırılarak kızartılır. Birbirlerine yapışmamaya başladığı an salçası bırakılır ve sıcak suyu verilir. Kaynayınca yıkanıp süzülen pirinci eklenir. Orta ateşte pişirilmeye bırakılır. Üzerine doğranarak serpilen maydanoz ile servis edilir.
0 yorum:
Yorum Gönder