6 Temmuz 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 6 temmuz pazartesi nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 6 Temmuz 2015 nurselin mutfağı Ovmaç Çorbası nasıl yapılır, 6 Temmuz nurselin mutfağı Ovmaç Çorbası tarifi, Ovmaç Çorbası malzemeleri, Ovmaç Çorbası nasıl pişirilir, Ovmaç Çorbası nasıl yapılır, nurselin mutfağı Ovmaç Çorbası Tarifi , Nurselin mutfağı 6 Temmuz pazartesi yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 06.07.2015 Ovmaç Çorbası Tarifi, nurselin mutfağı kastamonu
Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Ovmaç Çorbası tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle.
Malzemeler:
1,5 su bardağı un
1 adet yumurta
250 g yoğurt
3 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı tuz
Sıcak su
Üzeri için:
2 yemek kaşığı tereyağı
pul biber
toz biber
kuru nane
Hazırlanışı:
Ortalama 1,5 su bardağı un bir kaba alınır. Tuz atılır ve 1 yumurta kırılır. Çatalla hamur parçaları oluşana kadar karıştırılır. Çıkan iri parçalara çimdik atılarak küçük parçalar elde edilir. Tencerede tuz atılıp kaynayan bol suyun içine karıştırılarak bırakılır. Kaynayınca su ile inceltilen sarımsaklı yoğurdu alıştırılarak ilave edilir. Her aşamada karıştırmanın bırakılmaması önemlidir. 1 taşım kaynayınca ocaktan alınır ve yağda yakılan toz biber, pul biber ve kuru nane ile servise alınır.
OVMAÇ ÇORBASI
Malzemeler:
1,5 su bardağı un
1 adet yumurta
250 g yoğurt
3 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı tuz
Sıcak su
Üzeri için:
2 yemek kaşığı tereyağı
pul biber
toz biber
kuru nane
Hazırlanışı:
Ortalama 1,5 su bardağı un bir kaba alınır. Tuz atılır ve 1 yumurta kırılır. Çatalla hamur parçaları oluşana kadar karıştırılır. Çıkan iri parçalara çimdik atılarak küçük parçalar elde edilir. Tencerede tuz atılıp kaynayan bol suyun içine karıştırılarak bırakılır. Kaynayınca su ile inceltilen sarımsaklı yoğurdu alıştırılarak ilave edilir. Her aşamada karıştırmanın bırakılmaması önemlidir. 1 taşım kaynayınca ocaktan alınır ve yağda yakılan toz biber, pul biber ve kuru nane ile servise alınır.
0 yorum:
Yorum Gönder