Nursel'in Mutfağı Ovmaç Çorbası Tarifi 6 Temmuz 2015 Kastamonu



6 Temmuz 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 6 temmuz pazartesi nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 6 Temmuz 2015 nurselin mutfağı Ovmaç Çorbası  nasıl yapılır, 6 Temmuz nurselin mutfağı Ovmaç Çorbası tarifi, Ovmaç Çorbası  malzemeleri, Ovmaç Çorbası  nasıl pişirilir, Ovmaç Çorbası nasıl yapılır, nurselin mutfağı Ovmaç Çorbası Tarifi , Nurselin mutfağı 6 Temmuz pazartesi yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 06.07.2015 Ovmaç Çorbası  Tarifi, nurselin mutfağı kastamonu





Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Ovmaç Çorbası tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle.

OVMAÇ ÇORBASI

Malzemeler:
1,5 su bardağı un
1 adet yumurta 
250 g yoğurt
3 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı tuz
Sıcak su


Üzeri için:
2 yemek kaşığı tereyağı
pul biber
toz biber
kuru nane

Hazırlanışı:
Ortalama 1,5 su bardağı un bir kaba alınır. Tuz atılır ve 1 yumurta kırılır. Çatalla hamur parçaları oluşana kadar karıştırılır. Çıkan iri parçalara çimdik atılarak küçük parçalar elde edilir. Tencerede tuz atılıp kaynayan bol suyun içine karıştırılarak bırakılır. Kaynayınca su ile inceltilen sarımsaklı yoğurdu alıştırılarak ilave edilir. Her aşamada karıştırmanın bırakılmaması önemlidir. 1 taşım kaynayınca ocaktan alınır ve yağda yakılan toz biber, pul biber ve kuru nane ile servise alınır.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}