Nursel'in Mutfağı Mantar Çorbası Tarifi 7 Temmuz 2015 Bursa



7 Temmuz 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 7 temmuz salı nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 7 Temmuz 2015 nurselin mutfağı Mantar Çorbası  nasıl yapılır, 7 Temmuz nurselin mutfağı Mantar Çorbası tarifi, Mantar Çorbası  malzemeleri, Mantar Çorbası  nasıl pişirilir, Mantar Çorbası nasıl yapılır, nurselin mutfağı Mantar Çorbası Tarifi , Nurselin mutfağı 7 Temmuz salı yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 07.07.2015 Mantar Çorbası  Tarifi, nurselin mutfağı bursa





Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Mantar Çorbası tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle.

MANTAR ÇORBASI

Malzemeler:
1 kilo mantar
2 yemek kaşığı tereyağı
5 kaşık un 
3 su bardağı süt
1 tutam dereotu 
Tuz
Su

Hazırlanışı:

Tencerenin dibine tereyağı konur. Eriyince un eklenir ve kavrulur. Unun rengi kahverengiye dönünce karıştırılırken çok küçük doğranan mantarları bırakılır. Soğuk suyu verilir ve süt eklenir. Bu aşamada kaynayana kadar hep karıştırılması önemlidir. Tuz atılır. Bir iki taşım kaynayınca ocaktan alınır. Üzerine serpilen bir tutam dereotu ile servis edilir.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}