7 Temmuz 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 7 temmuz salı nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 7 Temmuz 2015 nurselin mutfağı Mantar Çorbası nasıl yapılır, 7 Temmuz nurselin mutfağı Mantar Çorbası tarifi, Mantar Çorbası malzemeleri, Mantar Çorbası nasıl pişirilir, Mantar Çorbası nasıl yapılır, nurselin mutfağı Mantar Çorbası Tarifi , Nurselin mutfağı 7 Temmuz salı yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 07.07.2015 Mantar Çorbası Tarifi, nurselin mutfağı bursa
Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Mantar Çorbası tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle.
Malzemeler:
1 kilo mantar
2 yemek kaşığı tereyağı
5 kaşık un
3 su bardağı süt
1 tutam dereotu
Tuz
Su
Hazırlanışı:
Tencerenin dibine tereyağı konur. Eriyince un eklenir ve kavrulur. Unun rengi kahverengiye dönünce karıştırılırken çok küçük doğranan mantarları bırakılır. Soğuk suyu verilir ve süt eklenir. Bu aşamada kaynayana kadar hep karıştırılması önemlidir. Tuz atılır. Bir iki taşım kaynayınca ocaktan alınır. Üzerine serpilen bir tutam dereotu ile servis edilir.
MANTAR ÇORBASI
Malzemeler:
1 kilo mantar
2 yemek kaşığı tereyağı
5 kaşık un
3 su bardağı süt
1 tutam dereotu
Tuz
Su
Hazırlanışı:
Tencerenin dibine tereyağı konur. Eriyince un eklenir ve kavrulur. Unun rengi kahverengiye dönünce karıştırılırken çok küçük doğranan mantarları bırakılır. Soğuk suyu verilir ve süt eklenir. Bu aşamada kaynayana kadar hep karıştırılması önemlidir. Tuz atılır. Bir iki taşım kaynayınca ocaktan alınır. Üzerine serpilen bir tutam dereotu ile servis edilir.
0 yorum:
Yorum Gönder