14 Temmuz 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 14 temmuz salı nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 14 Temmuz 2015 nurselin mutfağı Kuru Biberli Yavru Aşı nasıl yapılır, 14 Temmuz nurselin mutfağı Kuru Biberli Yavru Aşı tarifi, Kuru Biberli Yavru Aşı malzemeleri, Kuru Biberli Yavru Aşı nasıl pişirilir, Kuru Biberli Yavru Aşı nasıl yapılır, nurselin mutfağı Kuru Biberli Yavru Aşı Tarifi , Nurselin mutfağı 14 Temmuz salı yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 14.07.2015 Kuru Biberli Yavru Aşı Tarifi, nurselin mutfağı nazilli
Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Kuru Biberli Yavru Aşı tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle.
Malzemeler:
1 bütün köy tavuğu
250 g acı kuru biber
4 adet kuru soğan
1 yemek kaşığı domates salçası
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Toz biber
Tuz
Hazırlanışı:
Dibine zeytinyağı gezdirilip kızdırılan tencereye ağza gelecek şekilde iri doğranan soğanlar konur. Kavrulunca sapları alınan kuru biberler eklenir. Salçası bırakılır. Toz biber atılır. Üzerine çıkmayacak kadar sıcak su verilir. Suyunu çekince kemikleri ile beraber parçalanan tavuk eklenir. Biraz kavrulunca tekrar sıcak su verilir ve pişirilmeye bırakılır. Piştikten sonra ocaktan alınıp ruz atılır. Karıştırılıp sunuma alınır.
KURU BİBERLİ DOLMA AŞI
Malzemeler:
1 bütün köy tavuğu
250 g acı kuru biber
4 adet kuru soğan
1 yemek kaşığı domates salçası
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Toz biber
Tuz
Hazırlanışı:
Dibine zeytinyağı gezdirilip kızdırılan tencereye ağza gelecek şekilde iri doğranan soğanlar konur. Kavrulunca sapları alınan kuru biberler eklenir. Salçası bırakılır. Toz biber atılır. Üzerine çıkmayacak kadar sıcak su verilir. Suyunu çekince kemikleri ile beraber parçalanan tavuk eklenir. Biraz kavrulunca tekrar sıcak su verilir ve pişirilmeye bırakılır. Piştikten sonra ocaktan alınıp ruz atılır. Karıştırılıp sunuma alınır.
0 yorum:
Yorum Gönder