Nursel'in Mutfağı Höşmerim Tarifi 9 Temmuz 2015 Konya



9 Temmuz 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 9 temmuz perşembe nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 9 Temmuz 2015 nurselin mutfağı Höşmerim  nasıl yapılır, 9 Temmuz nurselin mutfağı Höşmerim tarifi, Höşmerim   malzemeleri, Höşmerim  nasıl pişirilir, Höşmerim nasıl yapılır, nurselin mutfağı Höşmerim  Tarifi , Nurselin mutfağı 9 Temmuz perşembe yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 09.07.2015 Höşmerim  Tarifi, nurselin mutfağı konya



Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Höşmerim tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle.

HÖŞMERİM

Malzemeler:
1 litre taze süt kreması
1 kilo un
1 su bardağı şeker
1 çay bardağı süt
Toz fıstık

Hazırlanışı:
1 litre taze süt kreması tencereye alınır. 1 kilo un ilave edilir ve ortalama 30 40 dakika kadar kavrulur. Rengi iyice sararınca ve yağını salıp birbirinden ayrılınca süt ve şeker ilave edilir. Harmanlanana kadar karıştırılır ve ocaktan alınıp sunum tabağına konur. Toz fıstık serpilerek servis edilir.
Bulabiliyorsanız taze krema yerine sıvı kaymakla yapmanızı öneririz.



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}