Kiralık Aşk 7. Bölümde Neler Yaşandı- Kiralık Aşk 7. Bölüm izle



kiralık aşk 7. bölüm izle, kiralık aşk 7.bölüm neler yaşandı, kiralık aşk dizisinin konusu, kiralık aşk oyuncuları, kiralık aşk hangi kanalda, kiralık aşk hangi gün oynuyor, kiralık aşk saat kaçta başlıyor, kiralık aşk son bölüm izle, 31 temmuz cuma kiralık aşk özeti


Her hafta cuma akşamları saat 20:00'da star tv ekranlarında yer alan ,Başrollerinde Elçin Sangu ve Başrış Arduç'un yer adlığı romantik komedi tarzında Kiralık Aşk dizisinde Defne karakterini canlandıran Elçin Sangu'nun garsonluk yaparken kendisine teklif edilen aşk oyununu kabul ederek karmaşık bir işin içine girer. Zengin bir iş adamı olan Ömer'e kendisine aşık etmeye çalışan Defne'nin oyunla başlayan aşkının gerçeğe dönüşmesini anlatan ilginç bir aşk hikayesini konu alıyor. 

Kiralık Aşk 7. Bölüm Özeti:
7. Bölüm’de Sinan ve Defne’nin arasında bir şeyler olduğundan kuşkulanan Ömer’in Defne’ye “Şirket içinde duygusal yakınlaşma istemiyorum” demesi en dikkat çeken ayrıntı. Kiralık Aşk 7. Bölüm fragmanını izlediğinizde göreceğiniz üzere Ömer’in Defne’ye olan duygularının iyice arttığını göreceğiz. Ancak 6. Bölümü üzgün olarak bitiren Defne’nin neler yapacağı ise merak konusu.



Kiralık Aşk oyuncuları:
Elçin Sangu - Defne
Barış Arduç - Ömer
Salih Bademci - Sinan
Sinem Öztürk - Yasemin
Nergis Kumbasar - Neriman
Levent Ülgen - Necmi
Ferdi Merter - Hulusi
Melisa Giz Cengiz - Esra
Hikmet Körmükçü - Türkan
Kerem Fırtına - İsmail
Sanem Yeles - Nihan
Onur Büyüktopçu - Koray
Osman Akça - Serdar
Ender Sakallı - Vedat


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}