Güneşin Kızları 7. Bölümde Neler Yaşanacak? Güneşin Kızları 30 Temmuz Perşembe Fragmanı İzle



güneşin kızları 7. bölüm izle, güneşin kızları 7.bölüm neler yaşanacak, güneşin kızları dizinin konusu, güneşin kızları oyuncuları, güneşin kızları hangi kanald, güneşin kızları perşembe fragman izle, güneşin kızları saat kaçta, güneşin kızları son bölüm izle, 30 temmuz perşembe güneşin kızları özeti, 30 temmuz güneşin kızları, güneşin kızları yeni bölüm özeti



Nazlı, Selin ve Ali; Savaş'ı hastaneden kaçırma planı yapacak, durumu öğrenen Haluk ise boş durmayacak. Güneşin Kızları 7. bölümü 30 Temmuz Perşembe akşamı saat 20:00'da Kanal D'de!
Güneşin Kızları 7. Bölümde Neler Yaşanacak?
Güneşin Kızları yeni bölümünde; Haluk'un tehditleri yüzünden hastaneye yatırılan Savaş'ın yardımına yine Nazlı koşacak. Savaş'ın kliniğe yatırılmasıyla kısa süreli şok yaşayan Nazlı, Selin ve Ali'yi de ikna edip Savaş'ı kurtarmanın yollarını arayacak. Üçlünün Savaş'ı kurtarma operasyonu, Güneşin Kızları 7. bölümünün en renkli sahneleri olurken, bu planı öğrenen Haluk'un kliniğe koşturduğu anlar heyecan yaratacak. Birbirleriyle sürekli savaş halinde olan Selin ve Ali ise belki de ilk kez ortak bir amaç için beraber hareket edecek. Bu anlarda Selin'in Ali ile adı konmamış ilişkisi giderek daha da yoğunlaşacak.



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}