Gülenay ile Pasta-Börek tarifleri, stv Gülenay ile Pasta-Börek programı, 14 Temmuz 2015 gülenay ile pasta börek tarifleri, 14 Temmuz 2015 pazartesi gülenay ile pasta börek izle, Gülenay ile Pasta & Börek Tuzlu Muffinler Tarifi- 14 Temmuz 2015, gülenay Lokma Tatlısı tarifi,Gülenay ile Pasta & Börek Tuzlu Muffinler Tarifi- 14 Temmuz 2015, Tuzlu Muffinler nasıl yapılır
Gülenay ile Pasta & Börek Tuzlu Muffinler Tarifi
Malzemeler:
4 yumurta
1 su bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ
1 çorba kaşığı yoğurt
1 paket kabartma tozu
1 çay kaşığı tuz
1 su bardağı beyaz peynir
Yarım su bardağı lor peyniri
Yarım demet maydanoz
Yarım demet dereotu
1 tutam biberiye
Un
4 yumurta
1 su bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ
1 çorba kaşığı yoğurt
1 paket kabartma tozu
1 çay kaşığı tuz
1 su bardağı beyaz peynir
Yarım su bardağı lor peyniri
Yarım demet maydanoz
Yarım demet dereotu
1 tutam biberiye
Un
Hazırlanışı:
Yumurta köpürene kadar birkaç dakika çırpılır. Sıvı malzemeler eklenip karıştırılır. Kek kıvamını alacak kadar un ve tuz eklenip kıvam alana kadar karıştırılır. Doğranmış dereotu, maydanoz, peynir eklenip karıştırılır. Gerekirse un eklenip biraz katı kıvamlı kek hamuru elde edilir. Hamur kağıt muffin kalıplara üstte 1 parmak boş kalacak şekilde kek hamuru doldurulur.Tuzlu muffinlerin üzerine biberiye eklenip 180 derece sıcak fırında pişirilir
0 yorum:
Yorum Gönder