8 Temmuz 2015 Oktay Usta Yeşil Elma Peynirli Susamlı Poğaça Tarifi



yeşil elma 08.07.2015 tarifleri, yeşil elma tarifler, oktay usta , oktay usta tarifler, oktay usta izle, samanyolu oktay usta, oktay ustada bugün ne yapıldı, oktay usta kolay yemek tarifleri, oktay usta Peynirli Susamlı Poğaça  tarifi, yeşil elma Peynirli Susamlı Poğaça  nasıl yapılır,Peynirli Susamlı Poğaça malzeme listesi, Peynirli Susamlı Poğaça tarifi, Peynirli Susamlı Poğaça nasıl yapılır,Peynirli Susamlı Poğaça  nasıl yapılır, Peynirli Susamlı Poğaça tarifi, yeşil elma bugün, 8 Temmuz 2015 çarşamba yeşil elma tarifleri, 8 Temmuz 2015 cuma oktay usta tarifler,Peynirli Susamlı Poğaça  nasıl yapılır, evde Peynirli Susamlı Poğaça nasıl yapılır, 




Hafta içi her gün muhteşem tariflerle ekrana gelen Yeşil Elma'nın tüm tarifleri yayınlandıktan hemen sonra burada.

PEYNİRLİ SUSAMLI POĞAÇA

Malzemeler:
3 su bardağı un
yarım paket yaş maya
1 çay bardağı süt
2 çorba kaşığı tereyağı
yarım çay bardağı zeytinyağı
1 yumurta
tuz
su

İç harcı için:
100 gr kaşar peyniri
100 gr beyaz peynir
1 kase lor peyniri

Üzeri için:
1 yumurta
susam

Hazırlanışı:
Un ve tuz karıştırılarak ortası havuz gibi açılır.İçerisine yaş maya, süt, zeytinyağı, yumurta, ve oda sıcaklığında yumuşamış tereyağı  eklenerek hamur yoğurulur.
İç harcı için, kaşar peynir ve n-beyaz peynir rendelenir.Lor peyniri ile karıştırılır.Hamur bezelere ayrılarak yuvarlanır. El ile bezeler açılarak iç harçtan koyulur ve yuvarlanır. Bir kaseye yumurta kırılır. Başka bir kaseye susam koyulur.Hazırlanan poğaçalar il önce yumurtaya sonra susama batırılarak yağlı kağıt serilmiş tepsiye yerleştirilir. Tepside mayalanmaya bıraktıktan sonra önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirilir. 


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}